Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:22 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Stifler.ro sau când îți dorești huse de calitate pentru telefonul din dotare

ro

22 Dec, 2017 10:17 4596 Marime text
Husele pentru telefoane au devenit printre cele mai necesare și căutate accesorii corelate cu telefonul mobil. Este un manifest pentru a păstra calitatea acestuia, pentru a proteja pe cât posibil funcționalitatea acestuia. Însă mai mult decât a-i pune un „scut” o husă este și o pretenție de ordin estetic.

Din fericire, pentru cei care își doresc să iasă în evidență, husele inedite și aparte de stilul simplist se găsesc la Stifler.ro. Un magazin online axat pe huse pentru telefoane, include de asemenea și accesorii pentru acestea, devenind așadar o sursă numai bună de recomandat. Descoperă de ce husele de la Stifler sunt deosebite și de ce merită să faci o achiziție aici.

Husele pentru Samsung

Pentru deținătorii de telefoane Samsung husele sunt diverse și cu accent pe stil. Modele ce includ spații speciale pentru bani și carduri sunt completarea pe care o vor aprecia mulți. Stilul flip, acele huse cu clape care se deschid în diverse direcții sunt de asemenea populare, pentru că nu în cele din urmă cele slim să fie doar un accent de culoare peste telefonul din dotare.

Husele pentru iPhone

Deținătorii de smartphone din această clasă știu cât de important este să se țină cont de un stil elegant. Precum însuși telefonul, husele trebuie să fie dintre cele mai atrăgătoare. Așadar, poate fi vorba de cele slim, thin, mate, care abia dacă fac distincția husei atașată telefonului.

Aparte de acestea, cele cu efect de oglindă se dovedesc a fi exemplul cel mai edificator pentru stilul huselor moderne. Acestea sunt și cu o pată de culoare, ceea ce face ca stilul să fie unul desăvârșit. Rock cubee, cu inimi sclipitoare, huse cu blăniță, stifler.ro este bogat în modele atât de diverse, încât oricine își va putea găsi aici stilul potrivit.

Huse și accesorii

Pe lângă faptul că și deținătorii de telefoane de tip Huawei își pot găși aici resursele necesare pentru a-și proteja telefonul, același magazin online dispune și de accesorii ce completează cu succes nevoile tuturor. Căștile sau bateriile externe se înscriu în listele de opțiuni. Capacități diferite, cu  prețuri pe măsură, având desigur și un mare plus: bateriile au un design aparte, cu modele hilare care să surprindă pe oricine. Nu degeaba se spune că micile detalii fac marile diferențe; iată cum așadar, astfel de baterii cu un design diferit au și mai multe șanse să fie apreciate, deci o idee bună pentru un cadou viitor.

Nu în cele din urmă, pentru cei care sunt pasionați de automobile unele accesorii care să ajute și la folosirea telefonului, indiferent că sunt în mișcare, accesorii auto de la stifler.ro sunt de asemenea disponibile. De la suport pentru telefon la căști, la încărcătoare, poți alege dintre cele de care ai nevoie în mod special.

Împărtășind pasiunea față de telefon, față de tehnologie, stifler.ro este universul huselor și al accesoriilor pe care să nu le omiți. Trebuie să ții cont mai întâi de toate de protecția pe care telefonul din dotare are nevoie; abia apoi intervine și pretenția ca husa să fie una stilată. În orice caz, la stifler.ro astfel de cerințe își cunosc răspunsul. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii