Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:24 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sport, muzică bună și premii generoase, la Crosul Loteriei Române!

ro

18 Sep, 2015 09:34 2111 Marime text
Duminică 27 septembrie, Piața Constituției din Bucuresti va fi din nou arhiplină, la cea mai populară competiție de masă din România, organizată pentru a 18-a oară, sub același generic: „Aleargă pentru sănătatea ta !”.
Sunt așteptați deopotrivă alergători de pretutindeni și din toate generațiile, dar și toți cei care vor să facă mișcare în ritmul hiturilor de ultimă oră cântate de Alina Eremia, Alex Velea, Iulia Dumitrache & Hot Play!
Loteria Română aniversează în acest an 109 ani de activitate fiind astfel una din cele mai longevive instituții din România, cu o tradiție importanta în susținerea proiectelor de interes public.
Sportul este unul dintre domeniile care se afla in atentia Loteriei Romane si care s-a bucurat de sprijinul institutiei noastre sub diverse forme, Crosul Loteriei Române devenind unul dintre cele mai importante evenimente sportive pentru amatori.
Participarea la Crosul Loteriei Romane este nu numai gratuită, ci și răsplătită cu premii generoase, pe vârste și categorii, sunt pregătite 105 premii în valoare totală de 99.900 lei.
Se va alerga pe urmatorul traseu: Piața Constituției – B-dul Unirii – Intersecție B-dul Unirii + Str. Lucian Blaga – B-dul Unirii – P-ta Constituției.
Înscrierea la competitie se va face chiar in ziua desfasurării, 27 septembrie 2015, începând cu ora 8:00, la punctele de inscriere speciale amenajate.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii