Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:10 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria comunei Tuzla angajează Instituţia caută inspector pentru Compartimentul Agricol - Cadastru

ro

10 Jul, 2014 17:22 2243 Marime text
Primăria comunei Tuzla organizează concurs pentru ocuparea funcţiei publice de execuţie vacante de inspector clasa I, grad profesional debutant, Compartiment Agricol - Cadastru.

Proba scrisă va avea loc pe data de 11 august, ora 9.00. Interviul candidaţilor admişi se va desfăşura pe data de 13 august, ora 14.00. Candidaţii trebuie să aibă studii absolvite cu diplomă de licenţă în domeniul ştiinţelor administrative şi cunoştinţe medii de operare pe calculator.

Bibliografia şi documentaţia necesare sunt afişate la sediul Primăriei comunei Tuzla. Dosarele de înscriere se depun la sediul instituţiei până la data de 31 iulie şi trebuie să conţină o copie după actul de identitate, formular de înscriere, copie după diploma de studii şi alte acte care să ateste efectuarea unor specializări în domeniu, cazier judiciar, adeverinţă care să ateste starea corespunzătoare de sănătate, precum şi o declaraţie pe propria răspundere sau adeverinţă care să ateste că persoana nu a desfăşurat activităţi de poliţie politică.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii