Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:11 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Posturi vacante la Primăria Mangalia Se caută personal pentru Serviciul Public de Asistenţă Socială

ro

08 Aug, 2014 22:09 3170 Marime text


Serviciul Public de Asistenţă Socială Mangalia anunţă organizarea unui concurs pentru ocuparea mai multor funcţii publice de execuţie vacante.
Proba scrisă este programată pentru 10 septembrie, ora 10.00, interviul urmând a fi susţinut două zile mai târziu, de la ora 11.00.

Astfel, cei care au studii universitare de lungă durată în domeniul ştiinţelor economice şi minimum un an vechime în specialitatea studiilor, pot depune dosarul de candidatură pentru funcţia de consilier clasa I, gradul profesional asistent din cadrul Serviciului Financiar Contabilitate. În cadrul aceluiaşi serviciu, dar la Compartimentul Prestaţii şi Servicii Sociale, sunt vacante două posturi de consilier clasa I, gradul profesional asistent, accesibile celor care întrunesc condiţii similare celor descrise mai sus. La Serviciul Juridic, Fond Locativ, este vacant postul de consilier clasa I, gradul profesional debutant, pentru care candidaţii trebuie să aibă studii universitare absolvite cu diplomă, nefiind necesară vechimea, dar şi cel de consilier juridic clasa I, grad asistent, pentru care aspiranţii trebuie să aibă studii juridice absolvite, dar şi cel puţin un an vechime în specialitatea studiilor.

Dosarele de înscriere la concurs se depun la sediul Primăriei, de unde se pot obţine şi mai multe detalii privind condiţiile de participare şi bibliografia stabilită.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii