Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:42 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cauţi de muncă? Serviciul Public de Impozite şi Taxe te poate angaja

ro

25 Jul, 2014 18:12 2347 Marime text
Serviciul Public de Impozite, Taxe (SPIT) şi alte Venituri ale Bugetului Local Constanţa organizează concurs pentru ocuparea a cinci posturi vacante de execuţie. Pentru serviciul Tehnic de Investiţii şi pentru serviciul Agenţia Fiscală nr. 5 SPIT are vacant câte un post de referent clasa III, grad asistent, iar pentru Agenţia Fiscală nr. 3, postul liber este acela de inspector clasa I, grad asistent.

De asemenea, pentru Serviciul Financiar Contabilitate se caută un inspector  clasa I, gradul principal, iar la Serviciul Agenţiei Fiscale nr. 6 este nevoie de un inspector clasa I, grad asistent. Pentru aceste două posturi trebuie să vă grăbiţi cu depunerea dosarelor, întrucât proba scrisă este programată pentru 5 august, de la ora 10.00, iar pe 7 august urmează să fie susţinut interviul.
Concursul de recrutare se va desfăşura la sediul SPIT situat pe strada Sulmona nr. 22. Pentru celelalte posturi scoase la concurs, proba scrisă este programată pentru 26 august, de la ora 10.00, iar interviul urmează să fie susţinut două zile mai târziu. Candidaţii pot depune dosarele la sediul SPIT. Cu privire la condiţiile de participare la concurs şi bibliografie, cei interesaţi se pot interesa pe site-ul instituţiei, dar şi la sediul SPIT.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii