Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:48 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Noul Fillet Bites de la KFC 100% bucăţi de pui autentice şi diferite

ro

16 May, 2013 18:45 7497 Marime text
Bucureşti, 16 mai 2013. KFC vă invită să redescoperiţi gustul adevărat de pui în cel mai nou produs din meniu, Fillet Bites. Pregătite dupa Reţeta Originală a Colonelului, bucăţile de pui Fillet Bites sunt de acum disponibile în toate restaurantele KFC, la un preţ special.
Originalitatea noului produs constă în modul de preparare, fiecare Fillet Bite fiind tăiat de mână şi condimentat cu cele 11 ingrediente secrete din rețeta Colonelului. Veţi descoperi în Fillet Bites forme diferite, autentice, însă cu fiecare bucată, acelaşi gust adevărat de pui.
“Cu acest nou produs, KFC îşi dovedeşte încă o dată pasiunea pentru carnea de pui adevărat. Astfel, am adus în meniurile noastre Fillet Bites - bucăți din piept de pui, fără oase, proaspăt preparate și tăiate de mână – o specialitate care ne va ajuta să ne consolidăm poziţia de lideri în categoria produselor din carne de pui. Aceste detalii fac diferența între o masă obișnuită și un meniu so good, pentru cei care își doresc o masă rapidă, dar cu preparate de pui de cea mai bună calitate, pregătite pe loc, în restaurant”, a declarat Monica Eftimie, Chief Marketing Officer KFC.
Noul produs Fillet Bites este disponibil din luna mai în restaurantele KFC din întreaga țară, în două combinaţii: de 6 şi 9 bucăţi, ideale atât pentru părinţi, cât şi pentru copii. 
****
Despre KFC
Lanţul de restaurante KFC este operat în sistem de franciză, licenţa pentru România fiind acordată în 1997 companiei US Food Network. În prezent, în România sunt deschise 49 de restaurante KFC atât în Bucureşti, cât şi în alte oraşe precum Timişoara, Cluj-Napoca, Suceava, Oradea, Piteşti şi Braşov. De asemenea, KFC România operează şi un restaurant la Chișinău, Republica Moldova. Primul restaurant KFC din România a fost deschis în aprilie 1997 pe Blvd. Magheru din București.
KFC este cel mai popular lanț de restaurante specializat în produse din carne de pui, fiind recunoscut prin Rețeta Originală®, Extra Crispy™, Hot Wings™, pui la grătar și sandvișuri de pui proaspăt preparate.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii