Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:09 07 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

"Nu te poti numi licean daca n-ai trecut pe la LicArt!"

ro

03 Feb, 2010 16:31 1156 Marime text

"Nu te poti numi licean daca n-ai trecut pe la LicArt!"

S-a incheiat si a patra luna de inscrieri la LicArt, cel mai mare concurs deschis liceenilor din Romania. Pana la sfarsitul lui ianuarie s-au inscris 1472 de liceeni din intreaga tara. Acestia concureaza deja cu peste 6720 de creatii la sectiunile: poezie si fotografie (categoriile alb-negru, portret si diverse).
La sfarsitul lui ianuarie au fost desemnate creatiile semifinaliste ale lunii: 18 poezii, 40 de fotografii alb-negru, 42 de fotografii portret si 39 de fotografii diverse. Toate aceste creatii vor intra in jurizarea finala ce va stabili nominalizatii editiei 2010 a LicArt. Autorii lor au dreptul de a inscrie in concurs, in luna februarie, cate doua creatii la categoriile respective.

Inscrierile continua pana la sfarsitul lui martie! Si nu doar la poezie si fotografie, on line, cat si la sectiunea teatru. Toate trupele de liceeni din Romania sunt invitate sa se intreaca pentru a castiga Marele Premiu LicArt.
Sunt asteptati in concurs toti liceenii care nu s-au inscris inca! Regulamentul concursului si multe informatii si detalii despre festival se regasesc pe situl www.licart.ro

*******************************************************************************

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii