Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:57 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Performanţe la Campionatele Naţionale de Atletism şi Cros ale Ministerului Afacerilor Interne

ro

10 Jun, 2014 19:10 1219 Marime text
 Pompierii constănţeni, plt. adj. şef  Romaşcanu Gheorghe şi plt.maj. Ion Nicuşor, au participat în lotul Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, la „Camionatul de atletism şi cros 2014” faza pe minister, care s-a desfăşurat, la Cluj Napoca, în perioada 03-06.06.2014.
În competiţie s-au înscris zeci de pompieri, poliţişti, jandarmi, poliţişti de frontieră şi reprezentanţi ai aparatului central, clasamentele fiind stabilite individual, dar şi pe arme.

Plt. adj. şef Romaşcanu Gheorghe a participat atât la atletism – proba de 1.500 metri plat unde a ocupat locul II (medalie de argint), cât şi la cros – proba de 3.000 metri, la categoria + 45 ani, unde a ocupat locul III (medalie de bronz). Plt.maj. Ion Nicuşor s-a ales şi acesta cu locul II (medalie de argint) în clasament la săritura în lungime, categoria 36 – 45 ani.
Rezultatele obţinute de fiecare concurent au fost luate în calcul la clasamentul general pe arme, pompierii ocupând locul I.
Reprezentanţii ISU „Dobrogea”, au fost susţinuţi financiar în această competiţie de Clubul Sportiv „Pompierul” Constanţa.
 
COMPARTIMENTUL INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii