Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:48 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

LANSAREA CAMPANIEI “SOMNUL LA VOLAN UN PERICOL REAL!”, LA CONSTANȚA

ro

22 Jun, 2015 10:33 1057 Marime text
Facultatea de Drept și Științe Administrative din cadrul Universității Ovidius din Constanța, în parteneriat cu Inspectoratul Județean de Poliție Constanța - Serviciul Rutier, lansează mâine, 23 iunie a.c., campania “SOMNUL LA VOLAN UN PERICOL REAL!”.
Evenimentul va debuta cu o conferinta de presa, ce va avea loc la data de 23 iunie a.c., ora 10.30, la sediul Serviciului Rutiere Constanța și va continua cu distribuirea materialelor informative participantilor la trafic, în municipiul Constanța și în stațiunea Mamaia.
Obiectivele campaniei sunt informarea și conștientizarea atitudinilor responsabile în traficul rutier de către conducătorii auto şi reducerea riscurilor producerii accidentelor de circulație.
Campania se va derula pe perioada Sezonului Estival, pe întreg litoralul Mării Negre, fiind prima campanie estivală din acest an și o inițiativă în premieră în județul Constanța, grupul țintă al campaniei fiind turiștii ajunși pe litoral în vacanță, dar și constănțenii care pleacă în sejururi turistice la volanul autoturismelor.
În cadrul activităților desfășurate, în perioada iunie-septembrie 2015, polițiștii și voluntarii campaniei vor distribui în stațiunile litorale, peste 10.000 de materiale promoționale, respectiv brelocuri, flyere, odorizante cu mesajul campaniei.
Inițiativa face parte din acțiunile practice ale specializării Politie Locală din cadrul Facultății de Drept și Administrație Publică din cadrul Universității Ovidius și din cadrul acțiunilor specifice derulate pe perioada Sezonului Estival 2015 de către IPJ Constanța - Serviciul Rutier.
Aceasta vizează atât prevenirea accidentelor rutiere care au ca factor favorizant al producerii accidentelor conducerea autovehiculelor de șoferi obosiți, cât și responsabilizarea și informarea studenților referitor la aspectele legale privind siguranța traficului, fiind susținută și de alte organizații din mediul public și privat.
 
 
COMPARTIMENTUL DE RELAȚII PUBLICE
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii