Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:25 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin de presă IPJ

ro

27 Mar, 2014 14:54 922 Marime text
La data de 21.03.2014, ora 22.36, poliţiştii din localitatea Agigea au fost sesizaţi referitor la o persoană, care aruncă cu pietre înspre autovehiculele ce rulează pe strada Mangaliei din localitate, provocând distrugeri la 3 autoturisme.
Deplasaţi operativ în locaţia indicată, oamenii legii au identificat un bărbat, în vârstă de 34 de ani, care se manifesta violent, fapt pentru care, a fost imobilizat şi condus la sediul Postului de Poliţie Agigea în vederea continuării cercetării.
Ajunşi în faţa postului de poliţie, acesta l-a muşcat de braţul stâng pe agentul de poliţie locală, care făcea parte din patrula mixtă de intervenţie (poliţist- poliţist local). Continuând manifestările violente, cel în cauză a fost internat în cadrul Secţiei Neuropsihiatrie Palazu Mare, iar victima a fost transportată la SCJU Constanţa, în vederea acordării de îngrijiri medicale, fără a rămâne internat.
La data de 26.03.2014, bărbatul a fost prezentat procurorilor din cadrul Parchetului de pe Lângă Judecătoria Constanţa, care au emis pe numele său ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, iar la data de 27.03.2014, acesta a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ultraj şi distrugere.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii