Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:58 01 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

BULETIN DE PRESĂ

ro

24 Jun, 2014 11:34 1042 Marime text
Minor depistat de către poliţiştii Secţiei 1
 
La data de 23 iunie a.c., a fost depistat şi identificat, de către poliţiştii Secţiei 1, un minor, în vârstă de 12 ani, din localitatea Mihail Kogălniceanu, care figura ca urmărit de către IPJ Constanţa.
Acesta a fost încredinţat unui adăpost pentru minori.
 
Cercetat în stare de reţinere pentru 24 de ore de către poliţiştii Serviciului Rutier
 
Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Constanţa cercetează în stare de reţinere pentru 24 ore un minor, în vârstă de 17 ani, care la data 19 iunie a.c., a condus un moped neînmatriculat, producând un accident de circulaţie cu victimă, în oraşul Năvodari, pe strada Rândunelelor, părăsind în urma accidentului locul faptei.
Persoana în cauză urmează să fie prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.
 
Accidente rutiere
         
  La data de 23 iunie a.c., ora 18.10, T. G. a condus o bicicletă pe DJ 226, dinspre oraşul Năvodari către localitatea Corbu şi, ajungând la km 8+800 m, s-a dezechilibrat şi a căzut pe  partea carosabilă.
   În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală gravă a biciclistului
 
  La data de 23 iunie a.c., ora 11.30, H. M. a condus un autovehicul în municipiul Constanţa, pe strada Unirii şi ajungând la intersecţie cu strada  Prl. Soveja a accidentat un bărbat care a traversat strada, fără a se asigura.
   În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a pietonului.       
        
  La data de 23 iunie a.c., ora 12.15, B. E. a condus  un autovehicul în municipiul Constanţa, pe  strada Baba Novac şi, ajungând la marcajul pietonal din zona unui magazin, nu a păstrat  distanţa regulamentară şi a intrat în coliziune faţă-spate cu un alt autovehicul, condus de V. V, în aceeaşi direcţie de mers şi care se afla oprit la marcajul pietonal pentru a acorda prioritate pietonilor.
  În urma impactului, cel de-al doilea autovehicul a fost împins în faţă, accidentând doi pietoni, care traversau strada pe marcajul pietonal, rezultând vătămarea corporală uşoară a acestora.  
 
 La data de 23 iunie a.c., ora 17.45, V. S. a condus  un autovehicul în municipiul Constanţa, pe strada Trandafirului şi, ajungând la intersecţie cu strada Frunzelor, nu a respectat semnificaţia  indicatorul STOP şi a pătruns în intersecţie, intrând în coliziune cu un alt autovehicul.
 În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a  lui V.S.
    
  La aceeaşi dată, ora 18.50, P. C a fost transportat la S.C.J.U. Constanţa cu ambulanţa, împreună cu mama sa, care a reclamat faptul că, fiul său a fost victima unui accident rutier, produs în municipiul Constanţa, pe strada Ion Roată, la intersecţie cu strada Dezrobirii, în calitate de biciclist.
  Poliţiştii Serviciului Rutier efectuează cercetări în vederea stabilirii tuturor cauzelor şi împrejurărilor producerii evenimentului.
 
            La data de 23 iunie a.c., ora 18.30, A. G. a condus un autovehicul în municipiul Constanţa, pe  bulevardul Mamaia şi, ajungând la intersecţie cu strada Oneşti, a efectuat viraj stânga şi nu a acordat prioritate unei biciclete.
          În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a biciclistului.
 
La aceeaşi dată, ora 20.07, C. V. a condus un autovehicul în municipiul Constanţa, pe strada Eduard Caudella şi, ajungând în dreptul blocului BN9, a surprins şi a accidentat un minor care, fiind nesupravegheat, a traversat strada prin loc nepermis şi fără a se asigura.
În urma accidentului  a rezultat vătămarea corporală uşoară a minorului
 
Cercetat în stare de libertate de către poliţiştii din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale
 
Poliţiştii din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale cercetează în stare de libertate un tânăr, în vârstă de 26 ani, din municipiul Constanţa,  asupra căruia a fost găsit, la data de 23 iunie a.c., un autovehicul, ce figura ca fiind sustras din Spania, la data de 24 aprilie 2008.
Autovehiculul a fost ridicat şi depozitat la sediul I.P.J. Constanţa.
 
 
Minor arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile
 
În urma cercetărilor efectuate de către poliţiştii din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale, aceştia au stabilit faptul că, în perioada 24.02.2013 - 11.06.2014, un minor, în vârstă de 15 ani, din localitatea Cobadin, ar fi săvârşit trei furturi din mai multe locuinţe, de pe raza municipiului Constanţa, producând un prejudiciu de  210.000 lei.
Minorul a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 30 zile.
 
Cercetată în stare de libertate de către poliţiştii Secţiei 2
 
 Poliţiştii Secţiei 2 cercetează în stare de libertate o tânără, în vârstă de 23 ani, din localitatea Valu lui Traian, care la data de 23.06.2014, ar fi sustras articole de îmbrăcăminte şi produse cosmetice, în valoare de 396 lei, dintr-un magazin, situat într-un complex comercial.
 
Cercetaţi în stare de reţinere de către poliţiştii din staţiunea Eforie
 
Poliţiştii din Staţiunea Eforie cercetează în stare de reţinere, pentru 24 ore,  doi tineri, cu vârste de 23, respectiv 19 ani, primul din oraşul Eforie Nord şi al doilea din oraşul Techirghiol, care la data de 12 iunie a.c., ar fi sustras o cameră video, 10 euro şi bijuterii, din imobilul unei persoane din staţiune.
             
Persoană decedată în apele Mării Negre
 
La data de 23 iunie a.c., la ora 18.08, poliţiştii din cadrul Staţiunii Eforie au fost sesizaţi prin SNUAU 112 cu privire la faptul că, o persoană s-ar fi înecat în apele Mării Negre.
Deplasaţi cu operativitate la faţa locului, oamenii legii au constatat faptul că, pe plajă se află cadavrul unui bărbat, în vârstă de 34 de ani, din judeţul Argeş, care a fost scos din mare, pe plajă, de către turişti.
 La faţa locului a fost solicitat şi sprijinul unei ambulanţe, sosind de asemenea şi un elicopter  SMURD.
  Cadavrul a fost preluat şi depus la Morga Cimitirului Central, în vederea efectuării necropsiei.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii