Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:19 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Creditorii Violet Ice SRL încearcă să scoată firma din insolvenţă!

ro

06 Dec, 2016 00:00 2313 Marime text
As Insolv SPRL Constanţa, în calitate de administrator judiciar al debitorului SC Violet Ice SRL, conform Încheierii nr. 564 din data de 5.04.2013, pronunţată de Tribunalul Constanţa, Secţia a II-a Civilă, în dosarul nr. 3200/118/2013, în temeiul art. 14 şi al următoarelor din Legea privind procedura insolvenţei, convoacă adunarea creditorilor debitorului SC Violet Ice SRL.
 
Adunarea creditorilor va avea loc la sediul ales al administratorului judiciar, de pe strada Ştefan cel Mare nr. 35 - 37, incinta Centrului Comercial Casa Modei, etaj 2, Constanţa, pe 7 decembrie, de la ora 15.30. Pe ordinea de zi a şedinţei se află aprobarea prelungirii şi a modificării planului de reorganizare a societăţii, precum şi alte propuneri privind ieşirea societăţii din insolvenţă.
 
Printre creditorii societăţii SC Violet Ice SRL se numără Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Constanţa, Autoritatea pentru Administrarea Activelor Statului Bucureşti, SC Enel Energie SA, Îmbrăcămintea Societate Cooperativă Meşteşugărească şi Nelu Plastira.
 
Creditorii pot fi reprezentaţi în cadrul adunării prin împuterniciţi, cu procură specială autentică, sau, în cazul creditorilor bugetari şi al celorlalte persoane juridice, cu delegaţie semnată de conducătorul unităţii şi pot vota şi prin corespondenţă. 

Cine deţine societatea Violet Ice SRL 

Potrivit datelor furnizate de Registrul Comerţului, Violet Ice SRL, cu sediul social în municipiul Constanţa, strada Ștefan cel Mare numărul 35-37, are ca activitate principală comerţul cu amănuntul al textilelor, în magazine specializate. Societatea are un capital social subscris de 270 de lei, integral vărsat. Asociaţi persoane fizice sunt: Nelu Plastira (are calitatea de asociat, cu un aport la capital de 60 de lei şi o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 25%), Nicolae Martinescu (are calitatea de asociat, cu un aport la capital de 70 de lei şi o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 25%), Laurenţiu Coconea (are calitatea de asociat - cu un aport la capital de 70 de lei şi o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 25%), Viorel Crăciun (are calitatea de asociat - cu un aport la capital de 70 de lei şi o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 25%). Persoanele împuternicite sunt: Viorel Crăciun (administrator), Nelu Plastira (administrator), Nicolae Martinescu (administrator), Laurenţiu Coconea (administrator) şi As Insolv SPRL (administrator judiciar). În anul 2015, firma Violet Ice SRL a avut cinci salariaţi, a declarat o cifră de afaceri de 714.768 de lei şi un profit net de zero lei.
 
Citeşte şi:

Modificarea şi prelungirea planului de reorganizare a SC Violet ICE SRL, la mâna creditorilor
 
Creditorii societăţii Violet Ice SRL, convocati de administratorul judiciar
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii