Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:11 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Creditorii societății Violet Ice SRL, convocati de administratorul judiciar

ro

17 Sep, 2015 00:00 2399 Marime text
Potrivit Buletinului Procedurilor de Insolvență, a fost publicată convocarea creditorilor societății debitoare Violet Ice SRL. 
 
As Insolv SPRL are calitate de administrator judiciar al debitorului SC Violet Ice SRL. 
 
Procedura insolvenței a fost inceputa din oficiu      se convoacă adunarea creditorilor debitoarei. 
 
Adunarea creditorilor va avea loc la sediul ales al administrtorului judiciar, mai exact strada Ștefan cel Mare, numărul 35 – 37, județul Constanța, în data de 17 septembrie 2015, la ora 14.00. 
 
Creditorii pot fi reprezentați în cadrul adunării prin împuterniciți, cu procură specială și legalizată, sau în cazul creditorilor bugetari și a celorlalte persoane juridice, cu delegație semnată de conducătorul unității. Creditorii cu titluri de valoare la purtător vor depune originalele la administrator cu cel puțin cinci zile înainte de data fixată pentru exprimarea votului, sub sancțiunea decăderii din dreptul de a vota. 
 
Ordinea de zi va cuprinde prezentarea situației economico-financiară a societății și prezentarea și aprobarea raportului trimestrial. 
 
Creditorii debitoarei SC Violet Ice SRL sunt Administrația Județeană a Finanțelor Publice Constanța, AAAS București, SC ENEL Energie SA, Îmbrăcămintea Societate Cooperativă Meșteșugărească și Nelu Plastira.  
 
Detalii despre firma în stare de insolvență
 
Potrivit datelor furnizate de Registrul Comerțului la data de 16 septembrie 2015, societatea Violet Ice SRL, cu sediul social în municipiul Constanţa, strada Ștefan cel Mare, numărul  35-37, județul Constanţa, are ca activitate principală comerţul cu amănuntul al textilelor, în magazine specializate. 
 
Societatea are un capital social subscris de 270 lei, integral vărsat. 
 
Asociaţi persoane fizice sunt: Nelu Plastira ( are calitatea de asociat, cu un aport la capital de 60 lei și o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 25%), Nicolae Martinescu (are calitatea de asociat, cu un aport la capital de 70 lei și o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 25%), Laurenţiu Coconea (are calitatea de asociat – cu un aport la capital de 70 lei și o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 25%), Viorel Crăciun (are calitatea de asociat – cu un aport la capital de70 lei și o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 25%). 
 
Persoanele împuternicite sunt: Viorel Crăciun (administrator), Nelu Plastira (administrator), Nicolae Martinescu (administrator), Laurenţiu Coconea (administrator) și As Insolv SPRL (administrator judiciar). 
 
Potrivit vrăjitorul.eu, la finalul anului 2013, societatea Violet Ice SRL a declarat un capital social subscris și vărsat de 100.270 lei, cu o cifră de afaceri de 580.372 lei, cu un profit net al excedentului de 56.486 lei, datorii în valoare totală de 947.593 lei, venituri totale de 580.397 lei, cheltuieli totale de 509.450 lei, profit brut de 70.947 lei și un număr mediu de 8 salariați. 
 
Sursa foto: resurse-umane.ro
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii