Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:14 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Modificări la magazinul Orange din Casa Modei, de pe Ștefan cel Mare!

ro

02 Jul, 2022 00:00 2053 Marime text
sursă foto: Pixabay.com
  • Autorizația a fost eliberată pe 1 iulie
 
Primăria Constanța a eliberat o autorizație de construire pentru societatea Violet Ice SRL pentru Orange Romania SA prin Vector Art Construct SRL. Autorizația vizează modificări la magazinul Orange de pe strada Ștefan cel Mare din Constanța.
 
Mai exact, prin AC 564 din data de 1 iulie 2022, va fi modificat magazinul Orange Shop Constanța în Centrul Comercial Casa Modei și amplasare firme luminoase. Documentul are o valabilitate de 24 de luni.
 

Despre Orange România SA

 
Compania Orange România SA a fost înființată, potrivit aceleiași surse, tot în 1996 și are sediul social în Sectorul 1, bd. Lascăr Catargiu, nr. 47-53.
 
Obiectul de activitate este reprezentat de „activități de telecomunicații prin rețele fără cablu (exclusiv prin satelit)“, iar acționarul majoritar este compania Atlas Services Belgium, restul de 0,79% din acțiuni revenind Radcom Inv SRL, din București.
 
Andrei Chirică este administrator și președinte al Consiliului de Administrație.
 
Potrivit Confidas.ro, compania Orange Romania SA a încheiat 2.954 de contracte de achiziții publice, în valoare totală de 471.106.770,18 lei.
 
Violet Ice SRL, în datele Registrului Comerţului
 
Înfiinţată în anul 2002, societatea are sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 200 lei, integral vărsat, este compus din 20 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Violet Ice SRL este controlată de Plastira Nelu, cu 33,33% din capitalul social, Martinescu Gina Caliopa, cu 66,67% din capitalul social. Administratorii firmei sunt: Martinescu Gina Caliopa şi Plastira Nelu.

 
Violet Ice SRL se ocupă de comerţul cu amănuntul al textilelor, în magazine specializate. În anul fiscal 2021, firma a raportat 0 salariați, la o cifră de afaceri de 865.919 lei, cu un profit de 242.036 lei.
 

PRECIZĂRI:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
 
Citește și:

Casa Modei din Constanţa, supraetajată. Primăria Constanţa a emis certificatul de urbanism
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii