Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:57 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Workshop “Despre sport și alimentație vegană”

ro

23 Jul, 2015 16:49 1429 Marime text
Cămara cu Merinde, 25 iulie 2015, ora 19:00-
 
Constanța, 23 Iulie 2015.
Ne place raw! Ne place vegan! Ne place sa aducem nutriția sănătoasă in Camara cu Merinde!
 
Avand in vedere ca evenimentul „Hrana vie pentru corp sanatos” (care a avut loc in data de 11 iulie 2015) a fost un adevărat succes, am invitat-o din nou pe Tania Bordianu, care va oferi informatii si sfaturi utile,tuturor persoanelor pasionate de mâncarea sănătoasă şi de sport.
Workshop-ul “Despre sport și alimentație vegană” va avea loc Sâmbată, 25 Iulie 2015, la Cămara cu Merinde (Bdul Mamaia nr. 180), începând cu ora 19:00, iar participarea este gratuită, în limita locurilor disponibile. Vă invitam să descoperiţi alături de noi şi invitata noastră specială- Chef Vegan Tania Bordianu- sfaturi despre miscare si sport, precum si imbinarea acestora cu alimentatia vegane: reţete sănătoase, gustoase, naturale, uşor de preparat şi de savurat.
 
Simona Chimisliu, Manager „Cămara cu Merinde” a declarat: „ Pentru noi, Raw şi Vegan, nu înseamnă doar o modă, ci şi un stil de viaţă sănătos, frumos, plin de energie şi stare pozitivă de bine. Sâmbată vom învaţa cum să pregătim împreună Mâncare Vie-Sănătoasă şi Gustoasă, dar si de ce este bine sa facem miscare in mod constant. Vă aşteptăm în magica noastră Cămara, în fiecare zi!”
 
Participanţii la eveniment vor primi şi premii în cadrul tombolei organizate la sfarşitul evenimentului.
Pentru o bună organizare, așteptăm confirmarea dumneavoastră de participare la adresa de e-mail (nume şi număr de telefon): office@koolmedia.ro
 
Despre Kool Media
Ideile creative - “out of the box” ne dau culoare şi ne fac să zâmbim- atât pe noi, cât şi pe clienţii noştri, dar şi pe clienţii clienţilor noştri. Întotdeauna ne place să “lucrăm” cu entuziasm şi voie bună!
Noi, Kool Media, suntem o agenţie de publicitate din Constanţa, cu o experienţă îndelungată a echipei în Marketing – Creaţie- Comunicare –Relaţii Publice – Mass Media –Organizare evenimente –Printuri de mici şi mari dimensiuni.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii