Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:16 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Toto Cutugno, spectacol de 4 ore pe scena Salii Palatului!

ro

04 Nov, 2013 17:55 2071 Marime text
Seara trecuta, Toto Cutugno a ridicat Sala Palatului in picioare in cadrul unei reprezentatii pe care cu siguranta publicul si-o va aminti multi ani de acum inainte.
Artistul a sustinut un concert de aproape 4 ore, in cadrul caruia a avut alaturi Orchestra Simfonica Bucuresti, dar si nume cunoscute nationale si internationale, cum ar fi Steven Seagal sau buna lui prietena, Ramona Badescu, pe care Toto a rugat-o sa urce pe scena alaturi de el, atat in postura de cantareata, cat si in postura de translator.
Artistul a interpretat piesele proprii, "L'Italiano, "Serenata", "Insieme", dar si melodii compuse de el pentru Adriano Celentano sau chiar pentru renumitul Joe Dassin, cum ar fi "Et si tu n'existais pas".
 
Cutugno: "Am compus 300 de piese!"
 
"Mi-am inceput cariera ca si compozitor, prima piesa am scris-o la 16 ani pentru o colega de scoala de care ma indragostisem. Pana in prezent am compus 300 de piese, atat pentru repertoriul propriu, cat si pentru prieteni ca Adriano Celentano sau Joe Dassin. In seara aceasta sunt magulit de faptul ca va aflati alaturi de mine in numar atat de mare si vreau sa va dedic melodiile mele de suflet", a marturisit Toto Cutugno auditoriului.
 
"Artistul a facut cadou 50 de bilete pentru bolnavii de cancer"

 
Cutugno a povestit publicului ca a vizitat in cadrul sederii sale la Bucuresti o locatie unde se aflau persoane bolnave de cancer in faza terminala, boala pe care el insusi a invins-o in urma cu ceva timp. Artistul le-a facut cadou acestor persoane 50 de bilete la concertul sau pentru a le aduce putina bucurie in suflet.
 
Anamaria Prodan si Reghe, alaturi de Toto Cutugno la after party!
 

Intr-un final, Toto Cutugno a interpretat melodia sa romaneasca preferata, "Ciobanas cu 300 de oi", si a tinut sa prezinte publicului membrii echipei sale, care se aflau alaturi de el de peste 3 decenii. Artistul a aplaudat initiativa organizatorului MEI Concerts Entertainment care i-a propus colaborarea cu Orchestra Simfonica Bucuresti, si a aplaudat talentul muzicienilor romani.
 
La eveniment, au venit sa urmareasca reprezentatia lui Toto Cutugno vedete precum: Raluca Moianu, Roxana Iliescu, Monica Iagar, Iuliana Marciuc, Adrian Enache, Simona Balanescu, Rares Dragomir, Rita Muresan, si chiar Anamaria Prodan impreuna cu Laurentiu Rechecampf, care s-au aflat alaturi de artist si in cadrul after-party-ului concertului, sustinut la Premier Palace Hotel & SPA, unde artistul a fost cazat.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii