Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:07 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pepe lanseaza "Iubire ca niciodata" in colaborare cu Jimmy Dub, o productie Connect-R si Rappin’ On Production

ro

02 Dec, 2013 20:00 1426 Marime text
Pepe traverseaza o perioada excelenta din punct de vedere artistic si pentru ca inspiratia a fost si este cuvantul de ordine in 2013, surprizele nu au intarziat sa apara. Astfel, la numai o luna dupa ce s-a auzit pentru prima oara “ Ce fata”, o piesa ce se bucura de un feedback foarte bun, Pepe lanseaza un nou track, “Iubire ca niciodata”. Noul single este un featuring cu Jimmy Dub, muzica si totodata versurile fiind semnate de Connect-R alaturi de Pepe. Echipa de la Rappin’ On Production “se face vinovata” de productia audio tot ei fiind si cei care au avut grija de postproductie, partea de mixaj si mastering. Ca si in cazul celorlalte trei piese anterioare lansate de pe noul album, partea de publishing este asigurata de Pepe Latin Music, label-ul propriu al artistului.

Iubire ca niciodata” este o piesa pe care am lucrat-o acum doua trei luni. Insa Connect-R a vazut altfel potentialul ei si a modificat-o atat pe partea de compozitie cat si pe partea de productie pana a ajuns la forma de acum. Jimmy Dub s-a potrivit excelent pe noua structura iar cei de la Rappin’ On Production au facut ce stiu ei cel mai bine in zona tehnica a lucrurilor J. Vineri, la “Marea Unire ZU”, Mihai Morar a dat primul play, in direct, pe radio.

Reactia imediata a ascultatorilor si a fanilor m-a convins ca in cel mai scurt timp sa filmam si un videoclip pentru aceasta piesa, lucru ce se va intampla in maxim o saptamana.”,
a declarat Pepe despre noul single lansat, in timp ce Jimmy Dub a adaugat:De cand am auzit pentru prima oara in studio “Iubire ca niciodata” mi-am dorit foarte mult sa-mi pun amprenta pe acest single pentru ca ma regasesc in mesajul piesei. Oricum este o mare onoare pentru mine colaborarea cu Pepe in primul rand fiindca il respect si il apreciez atat ca si artist cat si ca om. In rest, sunt sigur ca “ Iubire ca niciodata” va fi unul dintre cele mai ascultate track-uri ale acestui sfarsit de an si probabil primul hit al lui 2014.”

  Aveti mai jos linkurile de download pentru o galerie foto la calitate de print. Alte detalii si informatii puteti gasi si pe site-ul oficial al artistului ( pepe.ro) dar si pe pagina oficiala de facebook (facebook.com/pepeonline)
 
Link You Tube Pepe featuring Jimmy Dub – Iubire ca niciodata: http://youtu.be/CVcown9-Zi4
Folder Online “Iubire ca niciodata”: http://goo.gl/UoEiXf
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii