Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:46 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

JOE COCKER are o camera de hotel care ii poarta numele!

ro

17 Jul, 2013 14:05 1331 Marime text
Elvetia nu are o puternica reputatie rock’n’roll insa s-a lasat de-a lungul timpului inspirata de multe personaje rock. Asa se face ca un hotel din Zürich care se afla in Top 10 Destinatii Rock, detine zeci de camere dedicate starurilor rock si decorate in stilurile caracteristice ale acestora. Si celebrul Joe Cocker are la ZicZac Rock Hotel o camera care ii poarta numele!
 
  ZicZac Rock Hotel are in jur de 50 de camere, toate cu denumiri rock. Fanii muzicii rock isi pot alege dintre: Jimi Hendrix, Beatles, AD/DC, ZZ Top, Lenny Kravitz, Bob Dylan, Frank Zappa, Status Quo, Prince, Led Zeppelin, Rolling Stones, Tina Turner, Elvis Presley, Jon Bon Jovi, George Michael... sau chiar Bob Marley... Dar camera cea mai interesanta pentru fanii rock (mai ales pentru fanii lui Joe Cocker) este camera 402, care se mai numeste si Joe Cocker si ii are ca vecini pe Guns N’Roses, Deep Purple, Elton John si Bryan Adams. La un etaj superior se gaseste chiar o camera care poarta numele unuia dintre idolii lui Joe Cocker - Chuck Berry.
 
  Curios este insa ca Joe a declarat ca nu a innoptat niciodata la hotelul care si-a denumit una dintre camere dupa numele sau. Daca va face acest lucru nu se stie, insa un lucru este sigur: in august va innopta pentru cateva seri chiar la noi in capitala. Chiar daca nu va sta intr-o camera de hotel care sa ii poarte numele, cu siguranta Joe Cocker se va simti bine in tara noastra, cantaretul fiind de fiecare data uimit de caldura si admiratia cu care este intampinat de catre fani.
 
  Fanii artistului britanic il vor putea asculta pe acesta live la Sala Palatului din Bucuresti, pe 4 august! Vizita lui Joe Cocker face parte din turneul de promovare al noului sau album - „Fire It Up”. Pe langa piese de pe noul album, fanii vor mai putea asculta si: You Can Leave Your Hat On, Unchain My Heart, N'oubliez Jamais, Ain't No Sunshine, Up Where We Belong...
 
  Pentru toti cei care doresc sa il asculte live pe Joe Cocker, biletele se gasesc in urmatoarele locatii: Sala Palatului, Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Magazinul BILETOO din incinta Cinema Patria (bd Magheru nr 12-14), Magazinele Flanco, Domo, Vodafone, Inmedio, Orange, Germanos, Librariile Adevarul si Eminescu, Magazinele Diverta, Muzica, Palatul National al Copiilor si Statia de Metrou Unirii 1. Cei ce doresc sa comande biletele online o pot face de pe BILETOO.ro, BLT.ro, BILETE.ro, MYTICKET.ro sau EVENTIM.ro.
 
  Pentru noutati, vizitati www.ProjectEvents.ro, www.facebook.com/ProjectEvents.ro sau www.Cocker.com.
 
http://www.youtube.com/watch?v=4b04jq7NB1s
 
~~Concertul „JOE COCKER” va avea loc pe 4 August 2013 la Sala Palatului din Bucuresti si este un eveniment organizat de Project Events in colaborare cu Marshall Arts.~~
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii