Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:32 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Imediat dupa concertul de la Bucuresti, membrii formatiei BZN se vor intalni cu fanii!

ro

24 Oct, 2013 19:43 1255 Marime text
Fanii formatiei BZN au ocazia sa se intalneasca fata in fata cu Jan si Anny. Dupa concertul de vineri seara, acestia vor cobora in foayer, unde se vor fotografia impreuna cu fanii, vor da autografe si vor sta de vorba cu acestia.                                 
 
  Indragostiti de publicul din Romania, cei doi artisti olandezi ar face orice pentru a-i incanta si pentru a le face cat mai multe bucurii fanilor. Imediat dupa terminarea concertului de pe 25 octombrie, membrii formatiei doresc sa se intalneasca cu cei care le indragesc muzica. Fiind printre putinii artisti care fac asta, prietenosii olandezi au facut un obicei din a se intalni cu fanii dupa fiecare concert.
 
  Intr-un interviu acordat ziarului Click, cantaretii s-au aratat extrem de incantati de publicul din tara noastra: „Prima noastra intalnire cu publicul din Romania a fost minunata. Oamenii au aplaudat in picioare minute in sir. De fiecare data suntem nerabdatori sa revenim!”
 
  La concertele de anul trecut, fanii au profitat de intalnirea cu Jan si Anny si le-au daruit pe langa flori, si o multime de cadouri, printre care si niste costume populare, cu care artistii s-au imbracat dupa spectacol. Intrebati despre acest gest si daca stiu ce li se pregateste anul acesta, cei doi artisti au raspuns: “Ni s-a parut extraordinar ca fanii s-au gandit la noi si ne-au oferit cadouri. Speram sa ne surpinda si anul acesta.”
 
  Concertul de maine seara se numeste „Greatest Hits” si le va aduce fanilor cele mai cunoscute piese ale legendarei trupe: Blue Eyes, Blue Eyes, Dance Dance, El Condor Pasa, Mexican Night si alte hituri nemuritoare.
 
  Pentru concertul din 25 Octombrie 2013 se mai gasesc bilete ce costa intre 100 si 300 de lei. Acestea pot fi achizitionate din urmatoarele locatii: Sala Palatului, Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Magazinele Flanco, Muzica, Diverta, Domo, Vodafone, Inmedio, Orange, Germanos, Librariile Adevarul si Eminescu, Palatul National al Copiilor si Statia de Metrou Unirii 1. Vanzarea online este incheiata. Biletele din categoria 5, care aveau cel mai mic pret - 50 lei, au fost epuizate.
 
http://www.youtube.com/watch?v=I-OMPZSarNU
 
~~Concertul „BZN” va avea loc pe 25 Octombrie 2013 la Sala Palatului din Bucuresti si este un eveniment organizat de Project Events. Parteneri media: Magic FM, Adevarul, Click, Ring, Zile si Nopti, Sunete, Tabu, VIP, Stop To Shop, Bucharest NihgtLife, Realitatea.net, iConcert.ro, BestMusic.ro, ADPM.ro, PeTeava.ro, 220.ro, InfoMusic.ro, Ziare.com, Orasulm.eu, Kudika.ro, eComunicate.ro, Cocor Media Channel, Reteaua Info-Sanatate, Spard Team si Carpat Guard.~~
 
www.ProjectEvents.ro *** www.facebook.com/ProjectEvents.ro
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii