Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:00 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ambalaje şi accesorii pentru bijuterii de pe RubinShop.ro cu preţuri speciale de Black Friday

ro

28 Nov, 2013 18:31 1483 Marime text
Mai este doar o zi până la Black Friday, iar magazinul online de ambalaje şi bijuterii RubinShop.ro http://rubinshop.ro/ îşi aşteaptă vizitatorii cu o ofertă specială. În perioada 29 noiembrie - 2 decembrie magazinul oferă reduceri de 30% la cutiuţele din catifea, cele din imitaţie piele şi la cele din carton pentru braţară sau ceas în limita stocului disponibil! Produsele aflate în oferta Black Friday sunt: 3001 XS, 3001, 3003, CB7011, CB7017, HK-9, LG-AL 01, LA-ECO-01, THH-9, EC-9 şi PHL (4)-10.
 
Oferta este valabilă numai pentru comenzile cu plata cash la livrare sau avans.
 
“Black Friday a devenit un eveniment important de marketing şi vânzări şi în ţara noastră, astfel că am decis să venim în întâmpinarea clienţilor noştri cu o gamă variată de produse. Aceasta este perioada în care multe firme îşi fac stocurile de Crăciun şi Anul Nou de ambalaje, panouri de prezentare şi accesorii pentru bijuterii, astfel că am inclus în oferta de Black Friday unele dintre cele mai vândute produse de pe site-ul nostru” a declarat Florin Pantelimon, Director General Rubin 2000, companie care deţine site-ul RubinShop.ro.
 
RubinShop.ro a fost lansat în iunie 2012 ca un magazin online B2B cu ambalaje şi accesorii pentru bijuterii, produsele aflându-se întotdeauna pe stoc şi fiind livrate imediat prin curier. Site-ul oferă distribuţie naţională şi internaţională, în prezent fiind disponibile versiunile în română, engleză, franceză, germană şi italiană.
 
Rubin 2000, firma care deţine site-ul RubinShop.ro, este o companie tânără şi dinamică, înfiinţată la sfârşitul anului 2000. Firma importă şi distribuie pe piaţa din România o paletă largă de ambalaje, panouri şi accesorii pentru bijuterii pe care le găsiţi prezentate pe site-ul http://www.rubinshop.ro. Dintre acestea amintim: cutiuţe din diverse materiale pentru bijuterii, săculeţi şi pungi pentru bijuterii, panouri de prezentare a bijuteriilor şi accesorii pentru bijuterii.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii