Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:55 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat DIICOT

ro

09 Apr, 2014 17:07 1085 Marime text
Procurorii D.I.I.C.O.T – Biroul Teritorial Galaţi, împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul  Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Galaţi au efectuat 5 percheziţii domiciliare în cadrul unei acţiuni vizând destructurarea unei grupări infracţionale, specializată în infracţiuni de trafic internaţional de droguri de risc şi trafic de droguri de risc.          În cauză există suspiciunea rezonabilă că, începând cu luna octombrie 2013, inculpaţii D.N, G.G, D.S. şi D.N., împreună cu alte persoane au constituit un grup infracţional organizat, în vederea obţinerii de beneficii materiale, prin săvârşirea infracţiunilor de trafic  de droguri de risc.
          Astfel,  membrii grupării, în baza aceleiaşi rezoluţii infracţionale,  în perioada octombrie 2013 - aprilie 2014, au introdus pe teritoriul României, fără drept,  peste patru kilograme de cannabis destinat desfacerii către consumatori de pe raza judeţelor Galaţi şi Brăila.
          În data de 08.04.2014 numitul G.G. a fost depistat în flagrant în timp ce oferea spre vânzare cannabis.
           Cu ocazie percheziţiilor efectuate a fost  ridicată cantitatea de un kilogram de cannabis.
          Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Galaţi au dispus reţinerea unui număr de patru inculpaţi, urmând a fi trimişi instanţei de judecată cu propunerea de arestare preventivă.
          Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale.
           Acţiunea a fost efectuată cu sprijinul Jandarmeriei Române.
           Menţionăm că persoanele cercetate în prezenta cauză beneficiază de garanţia legală şi  constituţională a prezumţiei de nevinovăţie.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii