Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:32 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pachet cu droguri, de peste un kilogram, găsit pe plaja din Constanța de polițiști (FOTO+VIDEO)

ro

21 Nov, 2023 14:09 1324 Marime text





 
  • La data de 20 noiembrie a.c., în jurul orei 11.55, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Constanța - Secția 1 Poliție au fost sesizați cu privire la faptul că, pe o plajă din municipiul Constanța, a fost găsit un pachet cu o substanță albă, susceptibilă a avea efecte psihoactive, sigilat într-o folie de plastic transparentă, potrivit IPJ Constanța.
 
La data de 20 noiembrie a.c., în jurul orei 11.55, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Constanța - Secția 1 Poliție au fost sesizați cu privire la faptul că, pe o plajă din municipiul Constanța, a fost găsit un pachet cu o substanță albă,  susceptibilă a avea efecte psihoactive, sigilat într-o folie de plastic transparentă. Pe surse, ar fi vorba de un pachet care cântărește peste un kilogram, aproximativ  1. 028 kg. 
 



 

„Pachetul a fost ridicat, în vederea continuării cercetărilor, fiind preluat DIICOT și de polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța”, declară polițiștii.

 
În acest caz, cercetările sunt continuate, pentru stabilirea naturii și provenienței substanței respective, precum și pentru dispunerea măsurilor legale.

Citește și
Aproximativ 70 de apeluri false la 112 în trimestrul III al anului 2023! Ce riscă cei care sună abuziv la 112
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii