Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:02 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat DIICOT

ro

12 Mar, 2014 18:33 972 Marime text
Procurorii  Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul  Teritorial  Alba Iulia împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Alba Iulia, au desfăşurat o acţiune pe linia combaterii traficului de minori şi proxenetismului.        
În cauză, există suspiciunea rezonabilă că, inculpatul M.G de profesie medic, şi care deţinea o funcţie în cadrul unei autorităţi locale, a înlesnit practicarea prostituţiei pentru mai multe persoane, inclusiv o persoană minoră, efectuând  operaţiuni de intermediere a practicării prostituţiei, prin identificarea şi furnizarea de clienţi, precum şi prin organizarea unor astfel de întâlniri cu persoane din anturajul său, tot pentru întreţinerea de relaţii sexuale. Activitatea infracţională a inculpatului M.G a fost sprijină şi de suspecta B.L.F, de asemenea,  cercetată în cauză.
          Procurorii  D.I.I.C.O.T –  Serviciul  Teritorial  Alba Iulia a dispus măsura preventivă  a reţinerii faţă de o persoană urmând a fi sesizat Tribunalul Alba cu propunere de arestare preventivă.
          Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale.
          Menţionăm că persoanele cercetate în prezenta cauză beneficiază de garanţia legală şi  constituţională a prezumţiei de nevinovăţie.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii