Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:24 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Societatea de avocatură D&B David şi Baias îşi întăreşte echipele de litigii şi de concurenţă prin recrutarea a doi profesionişti experimentaţi

ro

13 Jan, 2014 15:43 1125 Marime text
Bucureşti, 13 ianuarie 2014. Amelia Teis, avocat specializat în litigii, şi Lucian Bozian, specialist în dreptul concurenţei, fost inspector principal în cadrul Consiliului Concurenţei, s-au alăturat echipei D&B David şi Baias.
 
Ne-am orientat către doi profesionişti recunoscuţi care, sunt convins, vor adăuga şi mai multă valoare echipelor noastre specializate în litigii şi dreptul concurenţei. Prin aceasta, vom continua să oferim asistenţă juridică la cel mai înalt nivel clienţilor noştri”, a declarat Sorin David, Managing Partner, D&B David şi Baias.
 
Amelia Teis a condus echipa de litigii şi arbitraj a unei firme de avocatură din România, fiind implicată şi în zona de achiziţii publice. În perioada 2010-2013, Amelia a asistat clienţii în peste 60 de dispute referitoare la licitaţiile publice aduse în faţa Consiliului Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor şi a diferitelor instanţe de judecată. Printre dosarele de referinţă în care a fost implicată se numără asistenţa juridică oferită unei federaţii din România în legătură cu corecţii financiare de peste 17 milioane de euro suferite pentru proiectele finanţate prin POSDRU, precum şi asistenţa juridică oferită unei companii de construcţii din România în contestarea atribuirii unor tronsoane de autostradă.
 
Lucian Bozian a fost inspector principal de concurenţă în cadrul Consiliului Concurenţei timp de peste 6 ani, desfăşurându-şi activitatea în Direcţii importante, precum Cercetare – Analiză Economică, Industrie şi Energie, Carteluri. A fost implicat în numeroase inspecţii inopinate (dawn raids) şi a participat în calitate de raportor sau membru în numeroase investigaţii cu privire la înţelegeri verticale sau orizontale în industrii precum vopseluri, auto, distribuţia de gaz şi LPG, cereale. Lucian a urmat numeroase programe de training în concurenţă, printre care şi unul organizat de Comisia Europeană, precum şi program de tehnici investigative derulat de Departamentul de Justiţie al Statelor Unite şi FBI.
 
Despre D&B David şi Baias:
 
D&B David si Baias este societatea de avocaţi corespondentă a PwC România, fiind integrată în reţeaua societăţilor de avocaţi corespondente PwC care cuprinde mai mult de 2.000 de avocaţi în 75 de jurisdicţii.
 
D&B David şi Baias este o societate de avocatură pentru afaceri. Echipa D&B David şi Baias oferă un pachet complet de soluţii integrate, novatoare şi pragmatice clienţilor multinaţionali şi locali, în următoarele domenii: societăţi comerciale şi grupuri de societăţi; fuziuni, achiziţii şi restructurări; proprietăţi imobiliare; relaţii de muncă; servicii financiare şi pieţe de capital; concurenţă şi ajutoare de stat; proprietate intelectuală; protecţia consumatorului şi a datelor cu caracter personal; litigii fiscale şi comerciale.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii