Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:07 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Panasonic semnează un acord oficial de parteneriat olimpic la nivel mondial

ro

14 Feb, 2014 17:53 1256 Marime text
Soci, Rusia – Panasonic Corporation a anunţat semnarea unui acord cu Comitetul Olimpic Internaţional (CIO) pentru reînnoirea parteneriatului olimpic la nivel mondial. Acordul este valabil pentru încă 8 ani, până la Jocurile Olimpice din 2024. La ceremonia de semnare de la Soci au participat Preşedintele CIO Thomas Bach şi Preşedintele Panasonic Corporation, Kazuhiro Tsuga.
 
Conform acordului, Panasonic va oferi tehnologiile şi produsele sale de ultimă oră pentru a sprijini Jocurile Olimpice de Iarnă din 2018 de la PyeongChang, Jocurile Olimpice din 2020 de la Tokio şi Jocurile Olimpice de Vară şi de Iarnă din 2022 şi 2024. Panasonic este primul partener oficial mondial care a semnat acordul pentru perioada 2021 – 2024.
 
În calitate de sponsor în categoria echipamente audio-vizuale, Panasonic va oferi Jocurilor Olimpice o gamă variată de produse, incluzînd televizoare, echipamente audio-video pentru transmisie şi utilizare profesională, dispozitive de stocare AV, navigare şi sisteme de divertisment auto, precum şi echipamente de supraveghere video.
 
În această categorie de produse, Panasonic a achiziţionat drepturi de marketing la nivel global şi drepturi de primă negociere pentru furnizarea de echipamente către CIO şi Comitetul Olimpic de Organizare. Panasonic va continua să sprijine activităţile Jocurilor Olimpice prin produsele sale din această categorie, prin servicii şi suport tehnic.
 
În plus, în vederea pregătirii pentru Jocurile Olimpice din 2020 de la Tokio, Panasonic a creat în cadrul companiei Divizia Olimpică Tokio pentru a dezvolta noi tehnologii şi servicii în sprijinul desfăşurării competiţiei şi pentru a maximiza oportunităţile de afaceri legate de aceasta. Prin aceste acţiuni, compania are ca obiectiv nu doar creşterea vânzărilor în Japonia, ci şi întărirea segmentului de soluţii şi sisteme pentru afaceri şi extinderea afacerii la nivel global.
 
“Panasonic contribuie la desfăşurarea Jocurilor Olimpice de peste 25 de ani. Suntem mândri să anunţăm angajamentul nostru pentru sprijinirea mişcării olimpice pentru încă opt ani, până în 2024”, a declarat Kazuhiro Tsuga la ceremonia de semnare. “Prin intermediul tehnologiilor şi produselor noastre de ultimă generaţie, angajaţilor nostri şi serviciilor operaţionale, vom continua să sprijinim Jocurile Olimpice, cel mai important eveniment sportiv din lume”.
 
Preşedintele CIO Thomas Bach a salutat reînnoirea parteneriatului cu Panasonic şi a declarat: “Suntem încântaţi să anunţăm că vom continua să lucrăm cu partenerul nostru pe termen lung, Panasonic. Panasonic a fost unul dintre membrii fondatori ai programului global de sponsorizare şi este primul partener care îşi ia angajamentul de a continua sponsorizarea la nivel global până în 2024. Este o demonstraţie clară a încrederii Panasonic în valorile olimpice şi a angajamentului companiei faţă de mişcarea olimpică”.
 
Programul de partener olimpic (TOP) are ca obiectiv oferirea de sprijin financiar şi tehnic din partea companiilor, pe categorii de sponsori, pentru organizarea Jocurilor Olimpice şi alte activităţi. Contractele sunt valabile timp de patru ani. Panasonic este partener oficial al Jocurilor Olimpice încă de la demararea programului TOP la Calgary, în 1988. Acordul semnat azi reînnoieşte parteneriatul pentru încă 8 ani.
 
Despre Panasonic
Panasonic Corporation este unul dintre liderii mondiali în domeniul dezvoltării şi producţiei de electronice şi soluţii pentru consumatori în domeniul aplicaţiilor casnice, noncasnice, mobile şi personale. Încă de la fondare în 1918, compania s-a dezvoltat global şi operează peste 500 de companii la nivel mondial, înregistrând vânzări nete pentru anul încheiat la 31 martie 2013 de 7.30 trilioane de yeni (68 miliade de €). Compania face eforturi pentru a crea o viaţă mai bună, într-o lume mai bună consumatorilor săi, fiind angajată în a urma noi valori inovative în toate diviziile. Pentru mai multe informaţii despre Panasonic vizitaţi pagina www.panasonic.net.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii