Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:04 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fii unul dintre cei #nebunidebuni și împarte binele

ro

25 Mar, 2014 14:32 1122 Marime text
Pentru că peste tot în lume există oameni care fac lucruri bune, fără a cere nimic în schimb, dar și pentru a inspira cât mai multe fapte de bunătate, Coca-Cola a pornit o mișcare globală: campania „Fii nebun de bun”.

Inițiativa lansată demonstrează cât este de simplu să fii unul dintre cei care transformă lumea într-un loc mai fericit. Ca parte din această mișcare, Coca-Cola România a creat Radar for Good - prima platformă mobilă de voluntariat care funcționează asemenea unui radar de fapte bune, accesibilă pe telefoanele smartphone.
Prin intermediul unei hărți interactive, poți urmări cazurile înregistrate în proximitatea ta, te poţi implica în rezolvarea lor sau poţi cere, la rândul tău, ajutor din partea celorlalţi utilizatori.  
„Faptele simple, ideile frumoase și gesturile de bunătate sunt cele care cuceresc lumea și inspiră o schimbare. Gesturile mici ne fac, de fapt, mari. „Fii nebun de bun” este o campanie care se potrivește spiritului Coca-Cola. Ce-ar fi ca de astăzi să începem să răspândim fericirea? Hai să fim cu toții nebuni de buni!”, declară Nicoleta Eftimiu, Sparkling Soft Drinks Senior Marketing Activation Manager – Coca-Cola România & Moldova.
 
În România, Alex Bobeș este unul dintre cei care demonstrează cât este de simplu să aduci zâmbetul pe chipul celor din jur. El este un nebun de bun care oferă curse gratis oamenilor care au nevoie de ajutor.
Dacă poți face lumea un loc mai bun, de ce să nu te implici? Este simplu sa ajuți și voi continua să o fac, promovând faptele de bunătate și exemplele pozitive!”, spune Alex Bobeș.
Mai multe despre cât de nebun de bun este Alex Bobeș puteți afla aici: www.youtube.com/watch?v=kJtp9BYKpg4
 
Totodată, inițiativa este susținută şi de CRIStaxi, companie de taximetrie care încurajează mișcarea Coca-Cola și oferă curse gratuite clienților săi.
 
Descoperă mai mulți eroi #nebunidebuni
Coca-Cola răspândește poveștile unor oameni obișnuiți care, prin faptele lor extraordinare, transformă lumea într-un loc mai bun. De la o femeie din Africa de Sud care plantează noaptea, în secret, copaci, la un biciclist care îi salută pe toți cei pe care îi întâlnește în drumul său, Coca-Cola demonstrează cât este de simplu să fii #nebundebun. Acum, a venit rândul tău să faci lucruri bune.
Descoperă poveștile lor: www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=wcIFHdPeWLM#t=0
 
Despre Compania Coca-Cola
Compania Coca-Cola este cea mai mare companie de băuturi răcoritoare din lume, ce le oferă consumatorilor peste 500 de mărci de băuturi răcoritoare carbogazoase şi necarbogazoase. Pornind de la Coca-Cola, recunoscută ca fiind una dintre cele mai valoroase mărci din lume, portofoliul companiei cuprinde branduri în valoare de 16 miliarde de dolari, printre care se numără Diet Coke, Fanta, Sprite, Coca-Cola Zero, apă vitaminizată, Powerade, Minute Maid, Simply, Georgia şi Del Valle.
La nivel global, compania Coca-Cola este furnizorul numărul 1 de băuturi carbogazoase, cafea ready-to-drink şi sucuri de fructe şi nectaruri. Având cea mai mare reţea de distribuţie de băuturi răcoritoare din lume, consumatorii din peste 200 de ţări se bucură de băuturile companiei, consumul depăşind 1,9 miliarde de porţii pe zi. 

Având în vedere angajamentul său de dezvoltare a unor comunităţi durabile, compania noastră este centrată pe iniţiative care contribuie la protejarea mediului înconjurător şi conservarea resurselor, încurajarea unui stil de viaţă activ şi echilibrat, crearea unui mediu de lucru sigur pentru angajaţii noştri şi promovarea dezvoltării economice a comunităţilor unde ne desfăşurăm activitatea. Împreună cu partenerii noştri de îmbuteliere, suntem în top 10 angajatori, având peste 700,000 de angajaţi care fac parte din Sistemul Coca-Cola.
În România, ca în toate ţările în care îşi desfăşoară activitatea, Coca-Cola deţine şi funcţionează pe baza unui sistem propriu, incluzând toate verigile necesare producerii şi distribuţiei produselor către consumatori. În România, Sistemul este format din Coca-Cola România (filială a The Coca-Cola Company, proprietarul mărcilor înregistrate) şi partenerul său Coca-Cola Hellenic (CCH) România, care îmbuteliază şi distribuie produsele Coca-Cola sub licenţa The Coca-Cola Company în România).
Pentru mai multe informaţii legate de companie vă rugăm să vizitaţi site-ul www.thecoca-colacompany.com sau să ne urmăriţi pe twitter la adresa twitter.com/CocaColaCo.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii