Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:27 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În Alpii italieni Momente de groză pentru un grup de turiști surprinși de rafale de vânt puternice în telecabine (VIDEO)

ro

29 Mar, 2024 20:32 747 Marime text
Sursa foto: Captură video/ X



 
  • Imagini surprinse joi după-amiază în Valle d'Aosta, în Alpii italieni, arată cum pasagerii dintr-o instalaţie de telecabine sunt zguduiţi violent de rafale de vânt extrem de puternice, relatează Le Figaro, potrivit știripesurse.ro.

Vântul s-a înteţit pe neaşteptate la Breuil-Cervinia, în Alpii italieni, iar schiorii care stăteau liniştiţi în telecabinele Cretaz au fost surprinşi, joi după-amiază, de rafalele violente de vânt, care de la 20-30 km/h au ajuns brusc la o viteză 110 km/h, în numai câteva momente, potrivit unui site dedicat vremii în Valle d'Aosta.

Într-o înregistrare video, se pot vedea mai multe telecabine care se balansează puternic în aer, într-o parte şi alta, sub puterea viscolului. Măsura "închiderii de urgenţă" a domeniului schiabil fusese deja luată "din motive de siguranţă", iar ultimii pasageri se pregăteau să coboare în momentul în care vremea s-a înrăutăţit brusc.

În cele din urmă, toată lumea a ajuns la destinaţie fără probleme, dar cei zguduiţi de vânt în telecabine au trecut cu siguranţă printr-o sperietură serioasă.
 
  Citește și
Județul Tulcea, sub cod galben de vânt. Ce localități sunt vizate
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii