Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:15 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Euroins România îşi va majora capitalul social cu 100 milioane lei

ro

26 Feb, 2014 19:29 1294 Marime text
Pe data de 25 februarie, adunarea ordinară a Consiliului de Administraţie al Euroins România şi Euroins Insurance Group (EIG), reunită la Bucureşti, a decis creşterea capitalului social cu 100 milioane lei, cea mai mare mărire de capital de până acum. Adunarea acţionarilor va vota mărirea de capital în data de 15 aprilie.
 
În urma acestei măriri, a opta, capitalul social al Euroins România va fi de 238,5 milioane lei. Ultima mărire de capital a avut loc în decembrie 2013 şi a avut valoarea de 18,7 milioane lei. Valoarea totală a infuziilor de capital din ultimii ani depăşeşte 50 milioane euro.
 
Decizia de creştere a capitalului social al Euroins România reflectă angajamentul strategic în favoarea întăririi poziţiei companiei în ţara noastră, precum şi sprijinul pe care acţionarii sunt decişi să îl acorde pentru a susţine dezvoltarea activităţii şi a asigura soliditatea companiei pe piaţa asigurărilor.
 
Euroins România creează, astfel, o fundaţie solidă pentru extinderea strategică de anul acesta către mai multe segmente de piaţă şi clienţi, precum şi pentru îmbunătăţirea continuă a operaţiunilor şi a nivelului serviciilor oferite consumatorilor.
 
Despre Euroins România
 
Afacerile Euroins România s-au majorat până la 115 milioane euro în 2013, echivalentul a circa 72% din totalul subscrierilor raportate de Euroins Insurance Group. Raportat la anul 2012, Euroins România a consemnat o creştere de circa 12,6%.
 
Euroins Insurance Group este unul dintre cele mai mari grupuri independente care operează în pieţele din ECE. Compania deţine o cotă de piaţă de aproximativ 7% în Bulgaria, România şi Macedonia, având 1.100 de angajaţi.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii