Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:38 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Serviciile de pază în port, la Poarta 10, vor fi asigurate de "UTI Servicii și Mentenanță" (document)

ro

30 Jan, 2016 09:59 1773 Marime text
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.


Compania Naţională Admnistraţia Porturilor Maritime Constanţa a atribuit prin negociere fără anunţ de participare un contract de servicii de pază în portul Constanţa, Poarta nr. 10 bis. Este vorba de patru posturi. Justificarea alegerii procedurii de negociere fără publicarea prealabilă a unui anunţ de participare a fost faptul că serviciile pot fi furnizate numai de un anumit ofertant, din motive legate de protejarea unor drepturi de exclusivitate.
 
Serviciile de pază în portul Constanța sunt asigurate de SC UTI Servicii și Mentenanță SA în baza contractului nr. 32659/30.11.2004 privind „Sistem de securitate perimetrală în portul Constanța”.
 
 
Valoarea totală finală a contractului se ridică la 343.708 euro. Astfel, singura societate care şi-a depus oferta şi a câştigat este SC UTI Servicii şi Mentenanţă SA.
 
Înainte, societatea se numea SC UTI Servicii Portuare SA. Acum, potrivit datelor furnizate de Registrul Comerțului din data de 11 iulie 2015, firma se numeşte UTI Servicii și Mentenanţă SA și are sediul social în București. Firma a fost înființată în anul 2004 și se ocupă de activităţi de inginerie şi consultanţă tehnică legate de acestea.
 
Asociați persoane juridice în firmă sunt UTI Holdings BV și UTI Grup SA, iar administrator este Mihai Popescu.
 
Potrivit vrajitorul.eu, la finele anului 2013 (ultima înregistrare), UTI Servicii şi Mentenanţă SA a înregistrat o cifră de afaceri de 14.592.512 lei, un profit zero şi 38 de salariaţi.
 


Citeşte şi SC Uti Servicii Portuare SA asigură paza pentru patru ani

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii