Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:12 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nuclearelectrica a încheiat un contract cu o firmă din Odorheiu Secuiesc (document)

ro

30 Mar, 2017 19:17 2159 Marime text
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.



Societatea Naţională Nuclearelectrica SA a atribuit, prin negociere fără anunţ de participare, un contract privind achiziţia de etanşări mecanice.
 
Alegerea procedurii de negociere fără publicarea prealabilă a unui anunţ de participare este justificată prin faptul că „lucrările / produsele / serviciile pot fi furnizate numai de un anumit ofertant, din motive tehnice”.
 
Numele operatorului economic căruia i-a fost atribuit contractul este Roseal SA.
 
Înființată în anul 1991, societatea are sediul social în Odorheiu Secuiesc, strada Nicolae Bălcescu. Capitalul social subscris, de 92.777 de lei, integral vărsat, este compus din 92.777 de acțiuni. Potrivit Registrului Comerţului, consultat la data de 30 martie 2017, acționari persoane juridice sunt „Acțiuni rămase la dispoziția societății”, cu 1,02719424% din capitalul social. Există şi o „Listă acționari persoane fizice”, cu 98,97280576% din capitalul social.
 
Tot potrivit Registrului Comerţului, persoane împuternicite sunt Sepsi Arpad, membru în CA, Palffy Zoltan-Gyula, vicepreşedinte CA, Nagy Sandor-Iozsef, membru CA, Benedek Ladislau, membru CA, Borbath Istvan, preşedinte CA.
 
Roseal SA se ocupă de „fabricarea altor maşini şi utilaje specifice n.c.a”.
 
Am luat legătura, telefonic, cu reprezentanţii firmei pentru a afla pentru câte etanşări mecanice s-a încheiat contractul. Aceştia au cerut în scris întrebările, urmând să publicăm declaraţiile lor în cel mai scurt timp după ce le vom primi.
 
În secțiunea „Documente” poate fi consultat anunțul de atribuire publicat pe licitatiapublica.ro.
 

Sursa foto: ZIUA de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii