Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:53 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nuclearelectrica a atribuit un nou contract firmei Hana Com Impex SRL (document)

ro

17 Oct, 2015 09:39 2285 Marime text
Societatea Națională Nuclearelectrica SA, conform anunțului de atribuire cu numărul 162829/17.10.2015, a atribuit prin negociere fără anunţ de participare contractul privind „retehnologizarea sistemelor de curăţare cu bile ale camerelor de apă E şi F ale condensatorului U1 de la CNE Cernavodă”.
 
Criteriul de atribuire a fost „preţul cel mai scăzut”. Contractul, care intră sub incidenţa acordului privind contractele de achiziţii publice, i-a revenit operatorului economic Hana Com Impex SRL, cu sediul în judeţul Mureş, localitatea Sighişoara. Estimat iniţial la suma de  900000.00 euro (fără TVA), contractul a fost achiziţionat la valoarea de 803756.00 euro (fără TVA). Conform anunţului de atribuire citat, contractual ar putea fi subcontractat.
 
Cine este firma câştigătoare
 
Potrivit Registrului Comerţului, Firma Hana Com Impex SRL a fost înregistrată în anul 1992 şi are drept obiect de activitate „Comerţ cu ridicata al altor maşini şi echipamente”. Asociaţi în firmă sunt Corneliu Moldovan Ştefan, de 64 de ani, din Sighişoara, cu o cotă de participare la beneficiu şi pierderi de 80%, care este şi administrator, şi Florin Ştefan Moldovan, de 40 de ani, de asemenea din Sighişoara.
 
Corneliu Ştefan Moldovan mai apare ca administrator şi asociat al Deuro Impex SRL, în funcţiune, din Sighişoara, Gero Agricola SRL, care figurează cu întrerupere temporară de activitate, din Sighişoara şi Johanna Prod Conf SRl, tot din Sighişoara, în funcţiune.
 
Conform datelor furnizate de vrajitorul.eu, la finalul anului 2014, Tyd Elan SRL a înregistrat o cifră de afaceri de 195.640 lei, un profit net de 0 lei, datorii dotale de 106.133 lei şi doar un salariat.
 
Anunţul complet poate fi vizualizat în secţiunea „Documente" a acestui articol.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii