Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:25 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Compania Naţională Administraţia Canalelor Navigabile SA colaborează cu o firmă din Bucureşti. Iată contextul (document)

ro

30 Mar, 2017 18:27 1849 Marime text
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.




Compania Naţională Administraţia Canalelor Navigabile SA Constanţa a atribuit un contract privind „servicii de mentenanţă pentru sistemul de gospodărire calitativă a apei din canalele navigabile”.
 
Obiectul contractului îl reprezintă „prestarea de servicii de mentenanţă pentru sistemul de gospodărire calitativă a apei din canalele navigabile, cu asigurarea de consumabile aferente activităţii de mentenanţă şi intervenţii accidentale, după caz, în conformitate cu obligaţiile asumate prin contractul aferent prezenţei achiziţii, în perioadele convenite”, conform licitatiepublica.ro. Serviciile de mentenanţă se vor executa conform planului de mentenanţă.
 
Preţul cel mai scăzut a fost ales drept criteriu de atribuire. Pentru suma de 612,039.49 RON, fără TVA, a câştigat Hach Lange SRL.
 
Cu sediul social în Bucureşti, sector 2, pe strada Căminului, firma câştigătoare are un capital social subscris de 281045.7 lei, integral vărsat. Asociaţi persoane juridice sunt Hach Lange Holding GMBH, cu sediul social în Germania şi o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 99.93% / 99.93%, şi SC Hach Lange GMBH, de asemenea, cu sediul social în Germania, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 0.07% / 0.07%, potrivit Registrului Comerţului, consultat la data de 30 martie 2017.
 
Persoane împuternicite sunt Nittolo Orlando Fulvio, administrator, Josef Hillinger, administrator, şi Mihail Anton, tot administrator.
 
Reprezentanţii firmei Hach Lange, contactaţi telefonic de redactorii ZIUA de Constanţa, ne-au declarat că au mai avut colaborări cu firme din municipiu şi judeţ, declarându-se mulţumiţi de colaborările efectuate.

 
În secțiunea „Documente” poate fi consultat anunțul de atribuire publicat pe licitatiapublica.ro.


Sursa foto: ZIUA de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii