Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:11 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ambient Building SRL se va ocupa de întreținerea Canalului Poarta Albă-Midia, Năvodari și Canalului Dunăre-Marea Neagră (document)

ro

09 Jan, 2017 07:48 4481 Marime text


Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.  Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.


Compania Națională Administrația Canalelor Navigabile SA Constanța a anunțat câștigătorul contrcatului „Lucrări de întreținere și reparații pe Canalul Poarta Albă-Midia, Năvodari și Canalul Dunăre-Marea Neagră“. Acesta este societatea Ambient Building SRL.
 
Lotul 1 constă în execuarea lucrărilor de întreținere și reparații pe Canal Poarta Albă-Midia, Năvodari: decolmatare și întreținere drum tehnologic de cota +10,00 mrMB mal stâng, cu împingere spre taluz a rocilor mai mari de 500 kg, formându-se astfel un dig de protecție a taluzului. Se are în vedere că acest dig să nu micsoreze lățimea platformei drumului de minim 6 m; decolmatare și întreținere rigolă ranforsată de la cota +10 mrMB mal stâng; decolmatare camere de cădere aferente rigolei cota +10,00 mrMB mal stâng; defrișare vegetație spontană pe cota +10,00 mrMB; îndepartare moloz și gunoi;
 
Lotul 2 constă în executarea lucrărilor de întreținere și reparații pe Canal Dunăre-Marea Neagră: decolmatare și întreținere drumuri exploatare de cota +10 mrMB; decolmatare și întreținere rigole pe banchetele superioare și rigole ranforsate de cota +10 mrMB; decolmatare camere de cădere aferente rigolelor cota +10,00 mrMB; îndepartarea vegetației spontane (arbori, arbuști, iarbă, stuf) de pe taluzuri și drumuri de exploatare; întreținere protecții cu gabioane zona Medgidia CDMN mal drept; evacuare din ampriza canalului a molozului și gunoiului menajer.
 
Potrivit anunțului atribuit, contractul 1238 / 22.12.2016 în valoare de 258.205,79 lei a revenit societății Ambient Building SRL.
 
Și contractul nr. 1239 / 22.12.2016în valoare de 338.768,08 lei a fost încheiat cu Ambient Building SRL.
 
Despre Ambient Building SRL
 
Firma a luat ființă în anul 2008 și are sediul social în municipiul Constanţa, strada Vârful cu Dor. Capitalul social subscris de 800 lei, integral vărsat, este compus din 40 de părţi sociale. Asociat unic și administrator este Constantinescu Marius. Societatea se ocupă de lucrări de construcţii a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale.

În secțiunea Documente puteți consulta anunțul de atribuire al contractului.

Sursa foto:acn.ro
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii