Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:38 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un nou contract încheiat de CN Administrația Canalelor Navigabile SA Constanța cu Ambient Building SRL. Detalii (document)

ro

20 Jul, 2019 00:00 2303 Marime text

Compania Națională Administrația Canalelor Navigabile SA Constanța a semnat cu societatea Ambient Building SRL, care și-a adjudecat contractul „Amenajarea arhivei proiectului «Modernizare ecluze –echipamente și instalații»”, în valoare de 495000 lei. 
 
Lucrările care se vor efectua sunt următoarele: proiectare (se vor întocmi proiecte tehnice pentru obținerea avizelor și autorizațiilor necesare execuției lucrărilor de amenajare a arhivei) și execuție (se vor efectua următoarele lucrări: realizare platformă betonată; realizare împrejmuire și porți acces; montare containere în amplasament; realizare instalații sanitare apă potabilă și canalizare; montare stație de epurare; realizare instalații electrice aferente construcției; pozare cabluri de alimentare și racord; realizare instalație de aclimatizare; realizare instalație de detecție și alarmare incendii; realizare instalație de stingere cu gaz inert; realizare instalație de control acces și prevenire efracții; realizare circuite transmisii date; realizare conexiuni cu sediul ACN și formația PSI).
 

Responsabili de atribuirea contractului

 
Persoanele cu funcţii de decizie din cadrul entităţii contractante, responsabile de atribuirea contractului, sunt: director general - Daniel Georgescu; director executiv, Direcţia Juridică - Diana Niculescu; director executiv, Direcţia Economică - Cornelia Popescu; director executiv, director executiv, Directia Coordonare Ecluze si Statii de Pompare- Mihai Stanciu; CFPP - Cristina Poenaru; șef Serviciu Achiziții - Camelia Sârbu; șef Serviciu Coordonare Tehnic Ecluze- Cristinel Ionescu; inginer Serviciu Coordonare Tehnic Ecluze - Mihai Tomescu; șef Ecluza Agigea - Gheorghe Darius Ion-Bocănete.
 

Ambient Building SRL, în datele Registrului Comerţului

 
Înființată în anul 2008, societatea are sediul în municipiul Constanţa, strada Vârful cu Dor. Capitalul social subscris de 800 lei, integral vărsat, este compus din 40 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 20 de ani. Constantinescu Marius este asociat unic şi administrator al societății care se ocupă de lucrări de construcţii a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale. În anul fiscal 2016, firma cu 13 salariați a declarat o cifră de afaceri de 496.730 lei şi un profit de 7.247 lei. De asemenea, în anul 2017, firma cu 6 salariați a avut un profit de 358.407 lei şi o cifră de afaceri de 1.074.788 lei. Situaţia financiară pe anul 2018 arată astfel:  5 salariați, cifră de afaceri de 1.670.270 lei şi un 672.096 lei.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a licitației. 
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
Citește și:
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii