Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:21 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat privind publicarea rapoartelor de venituri si cheltuieli-alegeri parlamentare 2012

ro

07 Feb, 2013 17:02 2340 Marime text

Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) informează că a trimis spre publicare la Monitorul Oficial al României rapoartele de venituri şi cheltuieli ale competitorilor electorali care au participat cu candidaţi la alegerile pentru Camera Deputaţilor şi Senat din 9 decembrie 2012.

Rapoartele de venituri şi cheltuieli au fost întocmite în urma acţiunii de control derulate de AEP privind respectarea prevederilor legale referitoare la finanţarea campaniei electorale. Verificările au început în decembrie 2012, după ce competitorii electorali au depus la AEP propriile rapoarte de venituri şi cheltuieli, şi s-au finalizat la 31 ianuarie 2013. Acţiunea de control derulată de AEP a avut loc în baza prevederilor art. 35 alin (1) din Legea nr.334/2006 privind finanţarea activităţii partidelor politice şi a campaniilor electorale.

Controlul efectuat de AEP a vizat toţi competitorii electorali care au participat la alegerile parlamentare desfăşurate la sfârşitul anului trecut: zece partide politice, o alianţă politică, o alianţă electorală, 18 organizaţii ale cetăţenilor români aparţinând minorităţilor naţionale şi 11 candidaţi independenţi.

Rapoartele de venituri şi cheltuieli pot fi consultate şi pe pagina de web AEP - www.roaep.ro - la adresa: http://www.roaep.ro/ro/section.php?id=28&l2=39&l3=45

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii