Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:54 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Zilele Constantei, sarbatorite prin sport pentru sanatate

ro

28 May, 2013 20:52 1032 Marime text
Sambata, 25 mai, pe plaja Modern din Constanta, Asociatia Sport Pentru Sanatate sarbatorit Zilele Constantei impreuna cu iubitorii exercitiului fizic, intr-un mod inedit: prin sport, sanatate si voie buna.

Peste 300 de constanteni au ales sa-si petreaca timpul liber participand la cel mai mare eveniment sportiv recreativ organizat vreodata pe plajele din Romania “Constanta face sport pentru sanatate”, actiunea de final a campaniei de informare si constientizare “Alege sa faci sport pentru sanatate!”, initiata pe data de 7 Aprilie (Ziua Mondiala a Sanatatii), in parteneriat cu Inspectoratul Scolar Judetean Constanta.
Constantenii de toate varstele au avut ocazia sa practice sportul preferat: fotbal, volei pe plaja, tenis-vol, jocuri sportive pentru copii, demonstatii interactive a celor mai moderne cursuri de aerobic (sub indrumarea Monicai Jianu, instructor autorizat), primul simultan de skandenberg din Constanta (cu multiplul medaliat national, Alexandru Cucli).
Evenimentul a durat peste 7 ore, iar participantii spera sa mai aiba parte de astfel de activitati. “Cred ca este o initiative benefica pentru toti tinerii si nu numai pentru ei, felicitari organizatorilor si sper ca astfel de evenimente sa aiba loc cat mai des.”, este de parere o tanara ce a petrecut cateva ore bune pe terenurile de sport amenajate pe plaja.
“Scopul acestui proiect este informarea locuitorilor municipiului Constanta de importanta exercitiului fizic si de beneficiile sportului asupra starii de sanatate a fiecaruia dintre noi, atragerea cat mai multor persoane pe terenurile de sport si promovarea in randul acestora a unui stil de viata sanatos, bazat pe activitatea fizica practicata regulat”, ne-a declarat Radu Dan Andrei, presedintele Asociatiei Sport Pentru Sanatate.
Pe parcursul desfasurarii evenimentului, participantii au fost recompensati cu premii surpriza: diplome de merit, ochelari de soare oferiti de ONG-ul organizator si alte premii sportive daruite de partenerii acestuia. Pe tot parcursul desfasurarii evenimentului, voluntarii Asociatiei Sport Pentru Sanatate au impartit participantilor si trecatorilor fluturasi cu beneficiile exercitiului fizic asupra sanatatii.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii