Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:53 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Continuăm campania de promovare a statiunii Mamaia la targurile nationale

ro

27 Mar, 2015 11:12 1027 Marime text
Anul acesta, staţiunea Mamaia este prezentă în premieră la toate târgurile de turism din ţară. După ce am promovat Mamaia şi Satul de Vacanţă pe plan extern la târgurile de turism de la Tel Aviv (10-11 februarie), Berlin (4-8 martie) şi Chişinău (5-8 martie), am continuat campania de promovare pe plan intern, prin participarea la târgurile de turism de la Cluj (27 februarie – 1 martie), Bucureşti (12-15 martie), Timisoara (20-22 Martie), Bacau (20-22 Martie) si Ploiesti (20-22 Martie).

În urmatoarele zile, staţiunea Mamaia şi Satul de Vacanţă vor fi promovate simultan, la Târgurile de Turism Vacanţa organizate la Braşov şi Iasi (27-29 martie).

Declaraţie Corina Martin, Preşedinte Asociaţia Litoral – Delta Dunării: ”Turistii romani reprezinta 70% din numarul total de turisti prezenti pe litoralul romanesc, in sezonul estival. Asadar, am promovat statiunea Mamaia si Satul de vacanta la aproape toate targurile de turism de pe plan national, cu scopul de a atrage turisti din toata tara. In acest weekend ne puteti gasi la Brasov Business Park si la Iulius Mall Iasi, unde va asteptam cu materiale de promovare a statiunii Mamaia si ale hotelierilor şi cluburilor din statiune.”
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii