Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:50 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acces Project Investment, CBC România, PFA Jurge Liana-Claudia – noile firme de consultanţă în management atestate de către AMCOR

ro

16 Apr, 2013 20:44 1651 Marime text
AMCOR, Asociaţia Consultanţilor în Management din România, a organizat în perioada 29 martie 2013 o nouă sesiune de atestare/reatestare a firmelor membre. Sesiunea s-a desfăşurat la sediul Asociaţiei, din Bucureşti.

Pentru sesiunea de atestare/reatestare naţională din septembrie s-au înscris 6 firme de consultanţă în management, 2 pentru reatestare şi 3pentru atestarea naţională. În prezent, 80 din cele 93 firme membre au trecut prin procesul de atestare/reatestare naţională organizat de către AMCOR. Situaţia exactă a membrilor este disponibilă on-line la http://www.amcor.ro/menu/Atestare-naional.html.

AMCOR este singura asociaţie profesională a firmelor de consultanţă din România care derulează, de mai bine de 10 ani, o procedură de atestare profesională a entităţilor juridice membre. Procedura de atestare/reatestare este organizată după modelul promovat la nivelul pieţei europene de consultanţă şi are ca obiectiv dezvoltarea profesionalismului pe piaţa din România.

Modelul de atestare (creat după standardele Federaţiei Europene a Asociaţiilor din Consultanţă) este unul riguros, construit pe trei paliere: cel al eticii, cel al logisticii şi cel al know-how-ului deţinut de firma candidată. Această sesiune de atestare/reatestare se adresează exclusiv membrilor AMCOR şi reprezintă un mijloc prin care asociaţia le oferă membrilor săi valoarea adăugată necesară pentru a face o diferenţă în consolidarea pieţei emergente din România.

Procedura de Atestare Naţională a fost dezvoltată pe de o parte pentru a satisface dorinţa clienţilor de diferenţiere a firmelor de consultanţă în management care activează pe piaţa de business din România, iar pe de altă parte, Amcor dorea să fie mai selectivă în ceea ce priveşte calitatea firmelor membre (atestând doar firmele care pot dovedi activitatea şi proiectele efectuate în domeniul consultanţei în management), declară dl. Norbert Hoeckl, membru al comisiei de atestare naţională AMCOR.

În urma sesiunii de atestare organizată în perioada 29 martie 2013, 3 firme de consultanţă în management au fost atestate naţional (Acces Project Investment, CBC România,PFA Jurge Liana Claudia,) şi 2 firme au fost reatestate naţional (Svasta ICG RO şi Remon Group).
Procedura de Atestare Naţională din data de 29.03.2013 s-a desfăşurat în condiţii optime  de profesionalism, membrii comisiei de evaluare având aprecieri favorabile cu privire la experienţa şi activitatea expusă. Au fost menţionate şi câteva recomandări amicale pentru îmbunătăţirea serviciilor prestate, fapt apreciat având în vedere constanta preocupare a firmei noastre pentru promovarea serviciilor de calitate,declară dl. Bogdan Ghineţ reprezentantul companiei Acces Project Investment.  
Sesiunile de atestare/reatestare naţională organizate de AMCOR contribuie la dezvoltarea unui climat profesional şi etic pe piaţa de consultanţă în management din România.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii