Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:57 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Şedinţă ordinară a Consiliului Local Municipal Medgidia. Iată ordinea de zi

ro

25 Jan, 2017 12:39 2018 Marime text
Mâine, de la ora 17.00, va avea loc şedinţa ordinară a Consiliului Local Municipal Medgidia.
 
Sunt zece proiecte pe ordinea de zi, ce debutează cu  desemnarea consilierului local Dardac Zoe Mihaela în Consiliile de Administraţie şi în Comisia de evaluare si asigurarea calitaţii, la unităţi de învăţământ preuniversitar de pe raza teritorială a Municipiului Medgidia.
 
Propunerea de acordare a calificativului performanţelor profesionale individuale ale domnişoarei Geafar Nesrin secretar al municipiului Medgidia, judeţ Constanţa, pentru perioada 30.05.2016-31.12.2016, este proiectul numărul doi. Următorul proiect se referă la aprobarea planului privind acţiunile şi lucrările de interes local ce pot fi prestate de beneficiarii de ajutor social în anul 2017, conform Legii nr.416/2001.
 
Un alt proiect se referă la aprobarea modificării şincompletării inventarului bunurilor ce aparţin domeniului public al municipiului Medgidia. De asemenea, se discută şi aprobarea atribuirii unor loturi de teren, în condiţiile Legii nr.15/2003 (r2).
 
Pe ordinea de zi se află şi aprobarea retragerii dreptului de concesiune asupra imobilului teren identificat cadastral sub nr.105734, în suprafaţă de 4950 mp, situat în Medgidia, str.Progresului FN, lot 3-lot1.
 
Ultimele patru proiecte sunt următoarele: aprobarea modificării tarifului de închiriere a sălii de sport din cadrul Complexului Sportiv “Iftmie Ilisei” Medgidia, aprobarea repartizării unei unităţi locative situată în bloc ANL, aprobare a încheierii unui contract de asistare, consiliere şi reprezentare juridical, aprobarea Studiului de fezabilitate şi a indicatorilor tehnico-economici aferenţi investiţiilor propuse în municipiul Medgidia prin “Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă şi apă uzată în aria de operare a S.C. RAJA S.A.Constanţa, în  perioada 2014-2020”.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii