Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:15 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Aprobarea vânzării prin negociere directă a unor imobile, pe ordinea de zi Consilierii locali se reunesc în şedinţă (document)

ro

27 Aug, 2015 00:00 1809 Marime text
Consiliul Local Constanța se reunește în şedinţă ordinară luni, 31 august, în sala „Remus Opreanu“ a Consiliului Judeţean Constanţa. Ordinea de zi cuprinde 24 de proiecte de hotărâre. 
Printre cele mai importante se numără proiectul de hotărâre pentru modificarea HCL nr. 139/2015 privind majorarea tarifului social pentru pensionari şi persoane peste 60 de ani care nu realizează venituri prevăzut în anexa 1A la HCL nr. 135/2013 privind reducerea tarifelor de călătorie pe mijloacele de transport în comun ale Regiei Autonome de Transport în Comun Constanţa şi stabilirea nivelelor comisioanelor pentru vânzarea de bilete.

Pe ordinea de zi este cuprins şi proiectul de hotărâre ce priveşte alocarea unei sume din bugetul local pentru finanţarea activităţii sportive a Clubului Sportiv „Handbal Club Dobrogea Sud Constanţa“ în anul competiţional 2015-2016.

La întrunire se va supune la vot şi proiectul de hotărâre ce priveşte alocarea unei sume din bugetul local pentru finanţarea activităţii sportive a Clubului Sportiv „Handbal Club Farul Constanţa“ în anul competiţional 2015-2016.

Pe listă se regăseşte şi proiectul de hotărâre privind aprobarea scutirii de la plata chiriei pentru suprafeţele locative cu destinaţie deţinute de RAEDPP Constanţa pentru persoanele încadrate în grad de handicap.

În atenţia consilierilor locali se va afla şi proiectul de hotărâre ce priveşte ocuparea temporară a funcţiei publice de conducere de director executiv al Serviciului public comunitar local de evidenţă a persoanelor din cadrul aparatului de specialitate al primarului municipiului Constanţa.
Aleşii vor vota şi proiectul de hotărâre privind înfiinţarea Serviciului Public de Asistenţă Socială din subordinea Consiliului Local al municipiului Constanţa.
 
Se va supune la vot, totodată, şi proiectul de hotărâre privind retragerea dreptului de administrare al RAEDPP Constanţa asupra unor imobile din municipiul Constanţa. 
 
Pe ordinea de zi se află şi proiectul de hotărâre privind modificarea şi completarea HCL nr. 63/2013 privind aprobarea contractului de delegare a gestiunii serviciilor publice de administrare a domeniului public şi privat din municipiul Constanţa.

Un alt proiect de hotărâre important de pe ordinea de zi vizează aprobarea vânzării prin negociere directă a unor imobile (terenuri şi/sau clădiri) ce aparţin domeniului privat al municipiului Constanţa.

Toate proiectele sunt iniţiate de viceprimarul cu atribuţii de primar al Constanţei, Decebal Făgădău. 
 
În secţiunea „Documente” este disponibil convocatorul şedinţei din 31 august.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii