Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:57 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Teatrul Naţional de Operă şi Balet „Oleg Danovski” începe 2015 cu evenimente spectaculoase

ro

22 Dec, 2014 12:31 3160 Marime text
Teatrul Naţional de Operă şi Balet „Oleg Danovski” începe 2015 cu evenimente spectaculoase. Astfel, pe 10 ianuarie, începând cu ora 18.30, va avea loc spectacolul de divertisment muzical „O sole mio”.
Pe scena lirică de la Constanţa vor putea fi urmăriţi soliştii Smaranda Drăghici, Lucia Mihalache, Stela Sîrbu, Daniela Vlădescu, Veronica Coman, Raluca Dărăban, Gabriela Dobre, Răzvan Săraru, Doru Iftene, Constantin Acsinte, Laurenţiu Severin şi Bogdan Ocheşel. 
În funcţie de locul din sală, un bilet costă 40, 30 sau 25 de lei, în timp ce pensionarii plătesc 20 de lei, iar elevii şi studenţii, 15 lei.
În luna ianuarie, este programat spectacolul „Liliacul”, de J. Strauss, dar şi un recital de pian şi concertul „A Whole New World”. De asemenea, Teatrul Naţional de Operă şi Balet „Oleg Danovski” pregăteşte şi spectacolul „Spărgătorul de Nuci”, programat pe 17 ianuarie, precum şi spectacolul „Romeo şi Julieta”, programat pe 31 ianuarie.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • chereches Monica 23 Dec, 2014 09:17 Pentru informarea corecta a publicului constantean la aceste 2 evenimente culturale ale teatrului mai adaugati inca 2 spectacole pe care compania de balet le pregateste pentru luna ianuarie.17 ianuarie Spargatorul de Nuci si 31ianuarie Romeo si Julieta ultima premiera de balet prezentata in deschiderea feztivalului de Opera si Balet din luna octombrie.Va doresc sarbatori fericite ,un an nou fericit si va asteptam la spectacol.