Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:09 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Papergirl”, proiectul de street art organizat în întreaga lume, revine la Constanţa

ro

21 Oct, 2014 09:30 1886 Marime text
În perioada 27 octombrie – 9 noiembrie, evenimentul „Papergirl” revine la Constanţa pentru cea de-a II-a ediţie, cu organizatori şi parteneri noi, care şi-au propus să ofere constănţenilor posibilitatea de a-şi etala în public pasiunea pentru artă, dar şi de a primi pe stradă o parte din arta unui concetăţean.

Iniţiat în Berlin, de Aisha Ronniger, în anul 2006, proiectul reprezintă o comunitate de artă urbană, care doreşte popularizarea acesteia în rândul publicului larg. Prin intermediul evenimentului, se face un apel la artiştii şi fotografii care doresc să-şi expună gratuit lucrarea într-un spaţiu public. Pe 9 noiembrie, lucrările sunt împărţite trecătorilor de către un grup de biciclişti, format atât din proprietarii lucrărilor, cât şi din membrii grupurilor Ciclism Constanţa şi Skirt Bike Constanţa.

Creaţiile vor fi expuse în Librăria Cărtureşti din incinta City Park Mall. Cei care doresc să participe se pot înscrie cu maxim cinci lucrări – desene, picturi, fotografii, colaje, editări şi alte opere care se găsesc pe un suport ce poate fi rulat – pe pagina papergirl.iloveconstanta.ro până pe 26 octombrie.
În anul 2012, a avut loc prima ediţie Papergirl Constanţa, iniţiată de către artista Mihaela Bota.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii