Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:57 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Omul cu Şobolani şi The Mono Jacks, în Goblin Vama Veche

ro

08 Jul, 2013 12:03 2740 Marime text
Joi, 11 iulie, clubul Goblin Vama Veche îşi redeschide porţile!
 
Marele eveniment, sugestiv intitulat Hot Summer Reopening, durează trei zile şi trei nopţi, iar surprizele se vor ţine lanţ!
Noul Goblin Vama Veche este situat mai înspre sud, departe de tiribombe, maşini cu numere de TX-as şi ciment. Este mai mare, mai modern, mai aproape de mare, de libertate şi de adevăratul spirit al Vămii.

Petrecerea începe joi seara, cu cei doi DJ rezidenţi din Goblin - leul Chesarion de la Blazing Vibez şi Skoo, omul de baza din Goblin Bucureşti!
Vineri, 12 iulie, Omul cu Şobolani şi The Mono Jacks vor susţine concerte live pe scena Goblin. Sunt primele trupe care vor cânta în noua locaţie şi care vor inaugura un eveniment unic marca Goblin, Local Jam.

Ce înseamnă Local Jam? Simplu. În fiecare week-end, până la toamnă, în Goblin Vama Veche vor concerta cele mai tari trupe şi artisţi româneşti ai momentului. Urmează SubCarpaţi, Alternosfera, Viţa de Vie, Robin and the Backstabbers, CTC, Şuie Paparude, E.M.I.L, Gojira & Planet H şi mulţi alţii!
Sâmbătă, 13 iulie, Goblin Vama Veche este gaza unui proiect unic - Iubesc... - al fotografului Marta Popescu. Toată lumea este invitată în Goblin să facă o fotografie, singur(a) sau cu prietenii, ţinând în mână o foaie pe care a scris ce iubeşte! Este ultima locaţie din turneul naţional al Martei Popescu, aşa că după şedinţa foto va fi un party pe cinste, până dis-de-dimineaţă!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii