Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:38 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Iulie începe cu cele mai aşteptate petreceri şi concerte de pe litoral (galerie foto)

ro

03 Jul, 2015 00:00 3557 Marime text
Weekend-ul 3-5 iulie va avea tot ce-i place turistului: muzică bună, concerte, petreceri tematice, acrobații aeriene, dar şi multe alte distracţii.
 
Vineri, 3 iulie. Noi locuri destinate petrecăreţilor şi Festivalul Fish Eye
 
Bellagio Club Mamaia aşteaptă şi în acest wekeend doritorii de petreceri nocturne, pe gustul tuturor. DJ Johnny W şi MC Paolo vor fi prezenţi în Bellagio în serile de 3 şi 4 iulie, când este programată o petrecere în stil american, cu ocazia Zilei Americii. Începând cu ora 4.00, se dă startul la afterparty, care va ţine până la ultimul client.
 
Vineri seară, El Comandante din Constanţa organizează o nouă ediţie a petrecerii „Bad Girls”. „Fetele bune se duc în rai... fetele rele se duc unde vor ele”, scriu, cu umor, organizatorii, pe pagina oficială a evenimentului. Distracţia începe de la ora 22.00.
 
DJ Yeezy vine din Germania, ţara sa de origine, pentru a distra constănţenii şi turiştii în EGO Club din Mamaia. Evenimentul va avea loc tot pe 3 iulie. În timp ce Fratelli Beach & Club Mamaia, începând cu ora 23.30, organizează petrecerea intitulată „Before Sunrise”, Cuba Bar & Club le propune constănţenilor o seară de karaoke. Evenimentul este programat de la ora 21.00.
 
Radio 21 invită constănţenii şi turiştii, vineri seară, la deschiderea noului Club Gremlin by Goblin, din centrul staţiunii Mamaia, în zona Cleopatra-Perla. Pentru a marca evenimentul, va concerta CRBL. De afterparty se va ocupa Cristi Stanciu, de la Radio 21. Intrarea costă 20 de lei.
 
Prima „plaja independentă cu înclinaţii artistice din România”, Oha Beach, organizează un alt weekend de relaxare şi distracţii. Aşadar, pe 3 iulie, atmosfera va fi întreţinută de Fresh the Funkster şi Mahera Mehy, în timp ce sâmbătă, 4 iulie, vor fi prezenţi Kicki şi Dan Rotaru.
 
În weekend-ul 3-4 iulie, începând cu ora 22.00, Argo Beach le promite petrecăreţilor că vor avea parte de cea mai tare muzică, de foc pe plajă şi distracţie până dimineaţa.
 
Unul dintre concertele care vor avea loc pe 3 iulie este cel din localul El Comandante din Năvodari. Recitalul, susţinut de trupa Desant, de la ora 21.30, se desfăşoară în sistemul suport artist (15 lei).
 
În această seară, se deschide şi Goblin de pe strada Falezei din Vama Veche. Pentru a marca acest eveniment, vor concerta membrii formaţiei Şuie Paparude, care au cântat în deschiderea unor concerte importante, cum ar fi cel susţinut de trupa Depeche Mode. DJ Sauce va continua petrecerea cu ritmurile care l-au consacrat, iar Keri va duce petrecerea până când soarele va fi sus pe cer. Un bilet costă 10 lei.
 
După ce 15.000 de oameni au dansat prin ploaie, au cântat şi au petrecut până în zori la prima ediţie a festivalului Fish Eye, evenimentul revine în Vama Veche. Cu un line-up pentru toate gusturile, festivalul va avea loc pe 3 şi pe 4 iulie. În prima zi, vor fi prezenţi Zdob și Zdub, Grimus, Golan, Velosonics, Loungerie I, FoIk Frate şi DJ Funky, iar în cea de-a doua zi, Travka, Yellow, The Amsterdams, The Kryptonite Sparks, DJ K-lu şi DJ Funky. Accesul este liber. De asemenea, pe lângă muzică bună în aer liber, cei prezenţi se vor bucura de teatru şi improvizaţie pe plajă, ateliere şi seminarii cu şi despre pescari, workshop-uri pescăreşti şi culinare, dar şi de concursuri inedite.
 
Pe 3 iulie, se deschide şi o nouă stagiune la Teatrul de Vară Jupiter, care şi-a propus să ofere un program artistic complet, de teatru și de muzică, astfel încât sejurul pe litoral să devină unul de neuitat. Printre numele care vor urca pe scena de la Jupiter în această vară se numără Magda Catone, Claudiu Bleonț, Proconsul, Bosquito, iar aceştia sunt doar câțiva dintre cei care îi vor încânta pe cei prezenți la Jupiter. Teatrul de Vară Jupiter își deschide stagiunea cu o programare și o invitație, totodată, la… ginecolog. Nu la doctor, ci la piesa de teatru cu același nume, în regia lui Alexandru Jitea. Spectacolul are loc în această seară, de la ora 21.00. Durează o oră, iar biletele costă 20 de lei şi se pot achiziţiona de la Casieria Teatrului de Vară Jupiter, între orele 16.00-22.00, sau online, de pe www.evenimentelitoral.ro.
 
Sâmbătă, 4 iulie. Cel mai tare show aviatic revine la Constanţa
 
Sâmbătă seară, EGO Club Mamaia le propune constănţenilor o petrecere retro, iar El Comandante, petrecerea „Party Para la Resistencia”. Tot sâmbătă, pe plaja Princess se petrece în stil american, cu mâncare şi băutură pe măsură. Evenimentul va culmina cu un concert Lariss (Dale Papi) şi un spectacol de artificii care va lumina litoralul.
 
Începând cu ora 22.00, Heaven's Hell organizează o nouă ediţie a petrecerii „Music is my drug”. Seara va fi animată de DJ Kronk, iar cei prezenţi se vor distra pe ritmuri de hip hop, dance hall, reggae, trap, rock'n'roll, „toate asezonate cu shot-uri, long-drink-uri şi mult chef de distracţie”, după cum anunţă organizatorii. Intrarea, ca de obicei, este liberă.
 
Pentru persoanele care doresc să petreacă o seară relaxantă, localul La Historia de Argentina, începând cu ora 21.00, organizează o seară de magie cu multe surprize. Invitatul special este Ciprian Morti.
 
Pe 4 iulie, membrii formaţiei Phoenix vin în Vama Veche pentru a susţine un concert incendiar. Intitulat „Fie să renască... Mugurul de fluier”, evenimentul va avea loc în localul La Barbă Neagră din Vamă, de unde se pot achiziţiona şi biletele, la preţul de 50 de lei.
 
Cel mai tare show aviatic din România revine şi în acest an la Constanţa. Aeromania se va desfăşura de Ziua Americii, pe 4 iulie, la Aeroportul Tuzla, iar organizatorii promit un spectacol de excepţie. Printre vedetele de anul acesta se numără, din nou, Aeroclubul României, de data aceasta cu o participare mult mai complexă şi mai numeroasă, un echipaj de şapte paraşutişti Blue Wings, un avion Airvan Ga8 pentru lansările de paraşutişti. Şoimii României şi balonul cu aer cald vor fi doar o parte dintre atracțiile de pe 4 iulie. ntrarea publicului este, şi anul acesta, gratuită. Pe scena aşezată în faţă zonei de evoluţie a aeronavelor vor avea loc şi o serie de concerte, dintre care îl amintim pe cel al lui Mihai Mărgineanu, fost elev al Şcolii de Pilotaj Regional Air Services.
 
Duminică, 5 iulie. Muzică şi poezie
 
Duminică seară, El Comandante le propune constănţenilor o petrecere retro, cu începe de la ora 21.00. Evenimentul are loc în fiecare duminică. Tot duminică seară, localul La Barbă Neagră din Vama Veche organizează o seară de muzică folk şi poezie, în compania cantautorului Adi Bezna şi a poetului Andrei Maftei. Evenimentul este programat începând cu ora 21.00.
 
De asemenea, menţionăm că luni, 6 iulie, va avea loc o petrecere cu scop caritabil, organizată de clubul Interact Pontus Euxinus, pe Plaja H2O, „unde te aşteptăm cu ghirlande de flori și fuste de paie, dornici să sărbătorim împreună terminarea perioadei de Bacalaureat”, anunţă organizatorii. Până în prezent, peste 450 de persoane şi-au confirmat prezenţa pe reţeaua de socializare Facebook. Intrarea costă 10 lei, banii urmând să fie redirecționați cauzei Nourish the Children,, ce are drept scop furnizarea de hrană copiilor celor mai nevoiaşi din lume.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii