Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:06 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

AG Weinberger, într-un concert de excepţie la Constanţa

ro

05 Dec, 2015 13:42 2332 Marime text
 
Duminica viitoare, de la ora 20.00, Doors Club îi invită pe constănţeni la un concert de colecție, Mighty Business cu AG Weinberger, organizat cu ocazia lansării celui de-al 9-lea album discografic al artistului.

Înregistrat într-unul din momentele de vârf ale activităţii artistice a celei mai bune formaţii de blues din România, AG Weinberger Band, albumul concertului Mighty Business redă sunetul crud, sincer şi direct al notelor muzicale care surprind în cel mai autentic mod poveştile de viaţă ale artistului. 

Un concert de colecţie în care, pe lângă câteva dintre piesele reunite pe albumul „Mighty Business”, pot fi ascultate şi cele din repertoriul actual, de la Lionel Hampton, T-Bone Walker, The Fabulous Thunderbirds, Benny Golson, Charlie Parker, până la selecţia din compoziţiile proprii, redimensionate şi filtrate muzical de către AG Weinberger în cel mai firesc spirit al libertăţii de creaţie.

Cel mai bun interpret de blues pe care l-a dat România vreodată, AG Weinberger, s-a născut la Oradea, în anul 1965. În mai 2000, pleacă „în exil cultural” în Statele Unite, intrând astfel în marea competiţie a pieţei muzicale din America.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii