Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:55 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fără terenuri, fără case Ce conţine declaraţia de avere a directorului juridic al RAEDPP Constanţa (document)

ro

16 Oct, 2015 00:00 2426 Marime text
Aleşii locali, demnitarii, persoanele cu funcţii de conducere şi control şi funcţionarii publici aveau obligaţia ca, până la data de 15 iunie, să îşi depună sau să îşi actualizeze declaraţiile de avere aferente anului 2014.

Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele demnitarilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.

În ediţia de astăzi, cotidianul ZIUA de Constanţa vă prezintă averea directorului Direcţiei Juridice din cadrul Regiei Autonome Exploatarea Domeniului Public şi Privat (RAEDPP) Constanţa, Caterina Diamandescu.
 
Din declaraţia de avere completată pe data de 5 iunie 2015, aflăm că directorul Direcţiei Juridice a RAEDPP Constanţa nu deţine nici terenuri, nici imobile. Caterina Diamandescu conduce un automobil Skoda Octavia (anul fabricării nu este precizat în declaraţia de avere). În două conturi bancare, ambele deschise în anul 2012, păstrează 1.027,3 euro şi 5.129 de euro. La rubrica „Datorii“, se aminteşte un credit bancar, contractat în anul 2009, în valoare de 12.595,95 de euro, datorie scadentă în anul 2016.
 
În anul fiscal 2014, directorul Direcţiei Tehnice a câştigat de la RAEDPP 57.506 lei - venituri salariale. La rândul său, soţul ei a câştigat suma de 8.975 de lei din avocatură. La aceste venituri se adaugă alocaţia copilului minor, în valoare de 504 lei.
 
Caterina Diamandescu nu are bunuri sub formă de metale preţioase, bijuterii şi obiecte de artă şi de cult a căror valoare însumată depăşeşte 5.000 de euro.
 
În declaraţia de interese, directorul tehnic al Regiei Autonome Exploatarea Domeniului Public şi Privat Constanţa a precizat că a câştigat suma de 17.896 de lei, ce reprezintă indemnizaţia de membru al Consiliului de Administraţie.
 
În secţiunea „Documente“, puteţi vizualiza cele mai recente declaraţii de avere şi de interese ale directorului juridic al RAEDPP Constanţa, Caterina Diamandescu.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii