Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:40 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Două terenuri, casă, apartament şi maşină Averea şi interesele Alinei Blebea, consilier la DJST Constanţa (documente)

ro

03 Sep, 2015 00:00 3889 Marime text
Aleşii locali, demnitarii, persoanele cu funcţii de conducere şi control şi funcţionarii publici aveau obligaţia ca, până la data de 15 iunie, să îşi depună sau să îşi actualizeze declaraţiile de avere aferente anului 2014. Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele demnitarilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.

Alina Camelia Blebea, consilier clasa I, grad superior, treapta I, la Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret (DJST) Constanţa, şi-a depus declaraţia de avere şi de interese pe 25 mai 2015. În declaraţia de avere au fost menţionate două terenuri, o casă, un apartament şi un autoturism. Ambele terenuri sunt intravilane. Primul, situat în comuna Limanu, a fost dobândit în anul 2004, prin vânzare-cumpărare. Are suprafaţa de 500 de metri pătraţi, iar proprietar este Adrian Blebea, soţul Alinei Blebea. Cel de-al doilea teren este în Constanţa, are suprafaţa de 16 metri pătraţi şi a fost dobândit în 2008, prin vânzare-cumpărare, proprietar fiind tot Adrian Blebea. Acesta este menţionat proprietar atât al casei de locuit, cât şi al apartamentului, ambele în Constanţa, dobândite prin vânzare-cumpărare, casa (în suprafaţă de 285 de metri pătraţi) - în anul 2004, iar apartamentul (de 86 de metri pătraţi) - în 2008.

La rubrica „bunuri mobile“, Alina Blebea a menţionat un autoturism Renault Scenic, an de fabricaţie 2004, achiziţionat prin vânzare-cumpărare. Ca „datorii“ au fost declarate două credite bancare, unul în valoare de 180.000 de euro (contractat în anul 2011 şi scadent în 2036), iar cel de-al doilea, de 28.000 de euro (contractat în 2006 şi scadent în 2021). La capitolul „venituri ale declarantului şi ale membrilor săi de familie, realizate în ultimul an fiscal încheiat“, au fost menţionate următoarele venituri anuale încasate (valori nete) - venituri din salarii - 19.600 de lei (suma primită de Alina Blebea pentru activitatea de la DJST Constanţa); 40.000 de euro (suma obţinută de Adrian Blebea ca ofiţer maritim); câte 540 de lei (alocaţie de la Casa Judeţeană de Asigurări Sociale) primiţi de Bogdan Blebea şi de Briana Blebea (copiii Alinei Blebea). Alte venituri provin din cedarea folosinţei bunurilor (închiriere casă, Alina Blebea - 600 de lei, Adrian Blebea - 600 de lei).

În declaraţia de interese, Alina Blebea menţionează calitatea de acţionar la SC Convex SRL (număr de părţi sociale sau de acţiuni - 40, valoarea totală a părţilor sociale şi/sau a acţiunilor - 70 de lei).

În secţiunea „Documente“, puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi de interese ale Alinei Blebea.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii