Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:46 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Averea şi interesele Simona Gherman, inspector DJST Constanţa, a declarat un teren, două apartamente şi o maşină (document)

ro

18 Jan, 2017 00:00 2656 Marime text
Aleşii locali, demnitarii, persoanele cu funcţii de conducere şi control, precum şi funcţionarii publici au obligaţia să îşi depună sau să îşi actualizeze declaraţiile de avere şi declaraţiile de interese. Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele demnitarilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
Simona Corina Gherman, inspector clasa I, grad profesional principal la Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret (DJST) Constanţa, şi-a depus declaraţia de avere şi pe cea de interese aferente anului 2015 pe 15 septembrie 2016. În declaraţia de avere, la rubrica „bunuri imobile“, sunt trecute un teren şi două apartamente.
 
În suprafaţă de 406 metri pătraţi, terenul este intravilan şi se află în Constanţa, fiind dobândit în anul 2015, prin contract de vânzare-cumpărare. Titular este Simona Gherman, care are această calitate şi la cele două apartamente, situate tot în Constanţa. Primul are suprafaţa de 27 de metri pătraţi şi a fost dobândit în 2010, prin moştenire. Cel de-al doilea a fost achiziţionat în 2014, prin contract de vânzare – cumpărare, şi are suprafaţa de 40 de metri pătraţi.
 
Angajatul DJST Constanţa a declarat şi un autoturism Dacia, an de fabricaţie 2005, dobândit prin vânzare - cumpărare.
 
La capitolul „venituri ale declarantului şi ale membrilor săi de familie, realizate în ultimul an fiscal încheiat“, sunt trecute următoarele sume, ca venituri anuale încasate: 9.768 de lei - indemnizaţie de creştere a copilului încasată de Simona Gherman de la AJPIS Constanţa şi 2.400 de lei - alocaţie lunară primită de Elisabeta Ioana Enescu (fiica inspectorului DJST Constanţa).
 
Simona Gherman nu a declarat interese.
Sursa foto: google map
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii