Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:44 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

74 de ani de la înființarea clubului Steaua București

ro

07 Jun, 2021 09:30 3186 Marime text
  • Primele secții sportive ale clubului roș-albastru au fost fotbal, scrimă, călărie, box, tir, volei, atletism și tenis de câmp.

Clubul Steaua București sărbătorește astăzi 74 de ani de la înființare.

Gruparea sportivă a fost înființată pe 7 iunie 1947, când ministrul Armatei de la acea vreme, generalul de armată Mihail Lascăr, a semnat Ordinul de înființare a Clubului Armatei Române, Asociația Sportivă Centrală a Armatei (ASCA), astfel fiind finalizate discuțiile care demaraseră cu un an înainte.

Cu ocazia împlinirii a 74 de ani de viață a clubului, președintele clubului, Răzvan Bichir, alături de managerii Simona Gherman și Dragoș Barbu, a depus o coronă de flori la cavoul generalului Mihail Lascăr.
      

Primele secții sportive ale clubului roș-albastru au fost fotbal, scrimă, călărie, box, tir, volei, atletism și tenis de câmp, iar de-a lungul timpului sportivii stelisti au cucerit sute de medalii la Jocurile Olimpice, Campionatele Mondiale si continentale precum si mii de titluri de campioni nationali.

La Mulți Ani, Steaua!, este mesajul de pe site-ul oficial al clubului.


PRECIZĂRI

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: Facebook (CSA Steaua București)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii