Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:20 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anunţuri 8 februarie 2013

ro

08 Feb, 2013 11:39 3681 Marime text

cruce.jpgCu adâncă durere în suflet, soţia Lucica Gaitanidis anunţă trecerea în nefiinţă a celui ce a fost soţ, tată şi bunic, Ioan Gaitanidis. Înmormântarea va avea loc vineri, 8 februarie 2013, ora 12.00, la Cimitirul Central Constanţa. Cei care doresc să-i aducă un ultim omagiu o pot face la Capela de la intrarea principala a Cimitirului Central Constanţa. Dumnezeu să-l odihnească în pace!


Sunt oameni care, chiar dacă părăsesc această lume, continuă să trăiască la fel de intens în inimile celor care i-au cunoscut şi iubit. Aşa a fost şi Ioan Gaitanidis, pe care destinul l-a luat prea repede dintre noi. Zâmbetul şi bunătatea lui nu le vom uita niciodată! Dumnezeu să-l odihnească în pace! Monica Gaitanidis-Făgădău (fiica), Decebal Făgădău (ginere), Alexandru-Gabriel şi Andrei-Teodor Făgădău (nepoţi).

Familia Vasile şi Teodora Făgădău este alături de cuscra lor, Lucica Gaitanidis şi de nora Monica Gaitanidis- Făgădău în aceste momente de grea cumpănă, pricinuite de dispariţia celui ce a fost Ioan Gaitanidis. Sincere condoleanţe familiei îndoliate!

Primarul Radu Mazăre îşi exprimă regretul şi compasiunea pentru trecerea în nefiinţă a lui Ioan Gaitanidis, socrul colegului său Decebal Făgădau. Sincere condoleanţe!

Viceprimarul Gabriel Stan este alături de colegul său Decebal Făgădău în momentele grele pricinuite de trecerea în nefiinţă a socrului său, Ioan Gaitanidis. Sincere condoleanţe familiei îndoliate. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Un gând de compasiune şi sincere condoleanţe. Suntem alături de domnul viceprimar Decebal Făgădău în aceste clipe de grea încercare şi durere, pricinuite de plecarea spre cele veşnice a socrului său Ioan Gaitanidis. Sincere condoleanţe! Colectivul Primăriei Municipiului Constanţa.

Colectivul Centrului Medical Pozimed transmite sincere condoleanţe familiei îndurerate pentru pierderea suferita. Suntem alături cu gândul şi cu sufletul alături de cei care au avut privilegiul de a-l cunoaşte pe cel care astăzi nu mai este printre noi, Gaitanidis Ioan. Odihnească-se în pace!

Familia Mocanu este alături de Decebal Făgădău şi familia sa în aceste momente de grea cumpănă, pricinuite de dispariţia celui care a fost Ioan Gaitanidis. Sincere condoleanţe familiei îndoliate!

Familia Ciocoiu transmite sincere condoleanţe familiei şi este alături de Decebal şi Monica Făgădău în aceste momente dureroase, pricinuite de dispariţia celui care a fost Ioan Gaitanidis. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii